U MOSTARU ATENTAT NA POPULARNU PJEVAČICU, MOTORISTI S FANTOMKAMA PUCALI NA KOMBI

0
1320

Na kombi turbo folk pjevačice Maye Berović u Mostaru je pucano iz vatrenog oružja. Nepoznate osobe s fantomkama na glavama ispalile su nekoliko metaka i probušile sve četiri gume na kombiju u kojem su se nalazili članovi benda, piše Bljesak. info.


Maya Berović je u tom trenutku bila u drugom automobilu te je sve vidjela. Nitko od članova bend nije ozlijeđen a ubrzo je došla i policija.

U tom trenutku Maja se nalazila u drugom automobilu i ostala je šokirana kada je vidjela da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi.Pjevačica je komentirala cijeli slučaj.

“Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam vlastitim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda netko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, nitko ne zna što je razlog čitavom događaju da netko tako nešto napravi i time ugrozi život svih. Nitko od nas nije mogao naslutiti da će do ovoga doći, a nitko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar.

Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvijek čekamo službene rezultate policijske istrage. Izuzetno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživjeli moji najbliži suradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj službeni epilog”, prenosi njenu izjavu Avaz.ba.

Neobično u cijeloj priči je da je da je pucnjava bila u prošlu subotu, a da je javnost za nju doznala tek danas.

Neupućenima u zbivanja na pop folk sceni, ime Maye Berović, rođene u Ilijašu kraj Sarajeva, sasvim nepoznato, a u Hrvatskoj se o njoj više pisalo kad je na proslava Dana žena, 8. ožujka ove godine, zasjenila Severina.

“Seve je imala koncert na Zlatiboru, u dvorani koja može primiti do dvije tisuće gostiju. Ona je, međutim, te večeri prodala tek oko 300 karata. Bosanska i hrvatska pjevačica nastupale su na Dan žena, kada je Maja za koncert u Užicu prodala 3.000 ulaznica, a Seve za svoj nastup na Zlatiboru samo 250”, objavili su tada mediji.

“Maya Berović je u posljednjih godinu dana najtraženija pjevačica, u studenom je napunila beogradsku Arenu, a prošlog vikenda je oborila sve rekorde posjećenosti u Užicu. Hala sportova je bila dupkom puna”, pohvalio se njen menadžer.

Prošli tjedan nastupila je u nekoliko gradova u Hercegovini, a njeni poznatiji hitovi su  ”Djevojačko prezime”, ”Pauza”, ”Dilajla”, ”Neka stvar”.

Megy M. /Foot:Instagram