Anđelko i Iva Kvesić na Dužicama proslavili 60 godina zajedničkog života

0
571

Svetom misom zahvalnicom koju je u crkvi na Dužicama predvodio fra Ignacije Alerić, župnik župe Rasno, bračni par Anđelko Kvesić (1932.) i Iva (rođ. Kvesić) Kvesić (1937.) proslavili su 60 godina zajedničkog života. ..

Ponosna obitelj i rodbina nazočili su misnom slavlju a unuk Mario je na kraju u ime svih njihovih potomaka slavljenicima zahvalio na svemu što su učinili za njih prisjećajući se sretnog djetinjstva uz baku i dida.

Anđelko se rodio na Dužicama 1932. godine a sa svojom družicom Ivom (rođenom u Mamićima) vjenčao se 05. veljače 1956. godine u crkvi Svetog Petra i Pavla na Kočerinu. Vjenčao ih je fra David Sesar. U svojem zajedničkom životu rodili su četvoro djece od toga dva sina Mirka i Juru te dvije kćerke Željku (danas Vučić) i Irenu (danas Ivanković). Njihova djeca podarila su im 12 unuka i 2 praunuka. Anđelkovo radno zanimanje je bilo ugostiteljstvo dok je Iva bila domaćica. Slavljenici su dobrog zdravlja i cijeli svoj zajednički život proveli su na Dužicama (Š. Brijeg) s tima da su u svom radnom vijeku izgradili kuću i u Podaci kod Makarske gdje su znali dosta često provoditi vrijeme sa svojom obitelji i unucima…

Nakon misnog slavlja Anđelko i Iva su sa svojom obitelji i rodbinom proslavili ovaj lijepi jubilej zajedničkim ručkom u širokobriješkom restoranu ‘Veseljak’.
Anđelku i Ivi želimo još puno zdravlja i godišnjica zajedničkog života.
Fotografije je za čitatelje ABCportala snimio Ivan RAMIĆ
TAGOVI bpz.ba