BOG JE GOSPODAR ŽIVOTA “MAJKA GA JE HTJELA UBITI”:

0
318

‘Cristiano Ronaldo preživio je abortus, a majka se pokajala!’

Autor: Z. K.bpz.ba

Plodovi zabrane abortusa su život, život i život!

Cristiano Ronaldo jedan je od najboljih nogometnih igrača svijeta. Vjerujemo da nema čovjeka na planetu koji nije čuo za ovu nogometnu legendu. Međutim Cristiano Ronaldo danas ne bi bio živ da je u vrijeme njegova rođenja abortus bio dozvoljen. On je bio bio neželjeno dijete. Njegova majka nije ga htjela roditi jer su mislili da nemaju ekonomske uvjete za njegov život. Imali su do tada troje djece a njegov otac u to vrijeme mnogo je pio. Njegova majka mislila je da u toj bijedi ne može pružiti dostojan život svom sinu i bila je odlučna u tome da ga jednostavno abortira. Međutim, Bog je sve okrenuo na dobro. U to vrijeme, točnije godine 1985. u Portugalu je abortus bio zabranjen. Njegova majka hodala je po bolnicama i molila da joj abortiraju dijete, što su svi liječnici odbili. Čak je pokušala abortirati dijete ‘domaćim’ pripravkom za abortus koji joj je savjetovao ginekolog, no Božja volja je bila da dijete živi pa je Cristiano Ronaldo preživio i taj napitak.

Dakle, zahvaljujući zabrani abortusa Cristiano Ronaldo je danas živ. Danas njegova majka iz dubine duše zahvaljuje Bogu što je Bog pomogao Cristianu Ronaldu da bude sve što on danas je i što ju nije kaznio zbog njezinih sebičnih želja. Preko primjera Cristiana Ronalda Bog je pokazao i njegovoj majci ali i svim drugim majkama svijeta koje razmišljaju o abortusu da je život iznad smrti, a Božja volja nenadmašna pred čovječjom.

Također ovaj primjer šamar je svim zagovornicima abortusa koji vrlo često postavljaju pitanje: ‘Što će nam donijeti zabrana abortusa?’

Evo što: Život, život, i samo život!

Tko zna koliko je ubijenih nogometaša, pjevača, slikara, znanstvenika samo zbog toga jer je abortus dozvoljen? Mi to ne možemo znati ali zato možemo znati da život za razliku od smrti uvijek donosi plodove, dok smrt donosi smrt. To je tako jednostavno, zar ne?

  bpz.ba