BRAVO, ANA!

0
489

OD PREKRASNE ANE MOŽEMO PUNO NAUČITI! Unatoč cerebralnoj paralizi, u sebi pronalazi veliku inspiraciju…

Autor: M. Nikić / 

Njezin život nije ništa nego priča o prekrasnoj mladoj ženi koja nikome ne dopušta o njoj pomisliti drugo nego ono najljepše i najbolje. Odlučila je progovoriti o predrasudama, preprekama na koje svakodnevno nailaze invalidne osobe, motivaciji za odlazak na studij te mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Njezin život nije ništa nego priča o prekrasnoj mladoj ženi koja nikome ne dopušta o njoj pomisliti drugo nego ono najljepše i najbolje.

Ana Bulut vesela je, vedra i nasmijama studentica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu. Dijagnosticirana joj je cerebralna paraliza jer je rođena je dva i pol mjeseca prije termina, međutim ovu mladu djevojku, ništa nije moglo spriječiti u ostvarenju ciljeva i planova.

Uporna i talentirana mlada Slavonka rodom iz Đakova, nakon završene četverogodišnje strukovne škole za grafičkog tehničara u Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava, odlučila je studirati na fakultetu koji se, kako i sama kaže, zalaže za dobrobit osoba sa svim vrstama poteškoća. Njezin život nije ništa nego priča o prekrasnoj mladoj ženi koja nikome ne dopušta o njoj pomisliti drugo nego ono najljepše i najbolje. Odlučila je progovoriti o predrasudama, preprekama na koje svakodnevno nailaze invalidne osobe, motivaciji za odlazak na studij te mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom.