‘Došao sam u najveći klub na svijetu.

0
347

Nekoliko tisuća navijača pozdravilo je Kovačića na stadionu. Mateo je sve prisutne pozdravio u svom novom dresu, a nakon što je izveo nekoliko akrobacija podijelio je lopte i pozirao fotografima.

Danas je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić i službeno predstavljen na Santiabo Barnabeuu. Podsjetimo, naš Mateo je potpisao ugovor na šest godina za Real Madrid.

U kraljevskom klubu danas je sve bilo podređeno novom pojačanju. Osim brojni novinara, snimatelja i Realovih dužnosnika na predstavljanje su stigli i mnogobrojni novinari i snimatelji.

Nekoliko tisuća navijača pozdravilo je Kovačića na stadionu. Mateo je sve prisutne pozdravio u svom novom dresu, a nakon što je izveo nekoliko akrobacija podijelio je lopte i pozirao fotografima. Zatim je zapucao na gol, pa se sjeo pred novinare na svoju prvu pressicu kao igrač Reala. Osim toga Mateo je na sva pitanja odgovarao na hrvatskom jeziku!

 

Na pitanje zašto Madrid, Mateo je kazao:”Zato jer je ovo najveći klub na svijetu. Jako sam sretan što sam došao ovdje”. Predsjednik Reala Florentino Perez, koji je odobrio transfer od gotovo 30 milijuna eura, rekao je: “Siguran sam da ćemo s Mateom biti bolji”.

Nakon potpisa šestogodišnjeg ugovora s madridskim Realom Kovačić je rekao: ”Došao sam u najveći klub na svijetu. Nadam se da ću ovdje dati maksimum od sebe. Hala Madrid

https://vine.co/v/eDB69mM62Kx