E, TO SE ZOVE ‘GENERALKA’!

0
298

ISUS MI JE OZDRAVIO UHO, TETIVE I ZLOBOVE NA Å AKAMA I OSLOBODIO ME OD STRAHA!

Autor: D.B.Utorak,  bpz.ba

Mladoj ženi s mnogo zdravstvenih problema Isus je napravio pravu ‘generalku’. Ozdravio joj je uho, tetive i zglobove na obje Å¡ake i joÅ¡ ju oslobodio straha. Ovo je njezino svjedočenje:

Od svoje osnovne škole imala sam problema s lijevim uhom. Osjećala bih zujanje i šumove bez obzira jesu li postojali vanjski podražaji, znači čak i kad je tišina. Otišla sam na pregled kod otorinolaringologa i dijagnoza je bila tinitus (šum u uhu) koji je najvjerojatnije posljedica neke upale uha u djetinjstvu. Lijeka, a ni terapije za to nema. Dakle, neizlječivo i uz mogućnost pogoršanja stanja sve do potpunog gubitka sluha.

S godinama sam naučila s time živjeti. Kad je buka u društvu, dosta toga ne bi razumjela, samo bi čula šumove. Kad netko govori u mikrofon, kod razgovora na telefon ili mobitel dosta bih se naprezala da razumijem što se govori. Zadnje 2-3 godine stanje mi se dosta pogoršalo, dosta zvukova mi je počelo smetati, ne samo kod razgovora nego i kod svakodnevnih radnji poput pranja suđa: dodir tanjura ili čaša za mene je bio jak i često bolan zvuk. Jutra su bila posebna, tada ni svoj glas ne bih mogla čuti bez šumova.

Navikla sam se na takvo stanje i pomirila se s tim da možda jednog dana neću čuti. Čak sam u mnogim situacijama smatrala takvo stanje Božjom zaštitom jer se nažalost češće razgovara o lošim stvarima, o zlu, sebe se uzdiže, a druge ponižava, provocira itd. Tako da sam sigurno puno puta zaštićena od toga. I hvala Bogu na tome!

U svibnju ove godine sam sudjelovala na seminaru naziva “Iscjeljenje: Njegove nas rane iscijeliše” koji je vodio Dražen Bušić u Kaštelama. Prekrasan seminar kojeg bih preporučila svima. Sastojao se od predavanja, sv. mise i molitve za ozdravljenje. Tijekom sv. mise osjetila sam 3-4 puta jako pucketanje u uhu ali tome nisam pridavala pažnju nego sam nastavila slušati koliko sam mogla. Nakon sv. mise bile su molitve i proglašenje onog što je Isus već učinio i što čini. Prekrasna su se ozdravljenja dogodila, a među njima je voditelj proglasio: “Isus ozdravlja jedno uho. Od sada ćeš bolje čuti.” Tada sam osjetila toliku silnu ljubav da sam od radosti plakala. ISUS JE OZDRAVIO MOJE UHO. Sutradan ujutro sam se prvi put nakon 15-tak godina probudila bez šumova u uhu. I to traje i dalje. SLAVA I HVALA ISUSU!

Također, želim posvjedočiti nešto što nije vezano uz ovaj seminar, a to je da mi je Isus ozdravio tetive i zglobove na obje šake. Imala sam jaku upalu koja je dugo trajala, oko pola godine, a uzrok je bio nepoznat. U Taboru sam primila sakrament bolesničkog pomazanja i potpuno ozdravila! Bol se više nikad nije vratila!

Želim posvjedočiti i važnije od fizičkih ozdravljenja, a je ono duhovno što mi je Isus učinio. Oslobodio me je od straha i zacijelio mi rane na duši. Posebno sam Mu zahvalna što je moje dijete sačuvao od negativnih stvari koje sam doživjela u trudnoći i kroz period dojenja. Veliko Mu hvala na tome.

HVALA I SLAVA ISUSU ZA SVE U MOM ŽIVOTU! NAJVEĆA HVALA ZA TO ŠTA MI JE DAO NOVU PRILIKU DA GA UPOZNAM. ŽIVIM OD KADA NJEGA ZNAM!

Neda Vukorepa