EVO “što drugi pišu(Bild.ba) o Borjaninu Livanjskom(HDZ HBŽ) Ludilu?bpz.ba

0
356

Ivan Ivić isključen iz HDZ-a BiH: Nitko ne mari što o njemu ovisi Dom naroda

Ivan Ivić isključen iz HDZ-a BiH: Nitko ne mari što o njemu ovisi Dom naroda

Ivan Ivić, HDZ-ovac iz Kupresa, isključen je iz HDZ-a BiH. To ne bi bilo posebno zanimljivo da o tom čovjeku ne ovisi Dom naroda.

Naime, Ivan Ivić je izaslanik u Domu naroda Parlamenta FBiH. I to onaj koji “čini razliku”, odnosno 13. izlasnik ispred Hrvata.

Ostala četvorica su izabrana makinacijama bošnjačkih političkih stranaka. Sada je Ivić isključen iz HDZ-a, a razlog je pomalo bizaran.

Pročitajte i ovo
Vratio se u doba srednjih godina, njegove 70te dovoljan razlog čiščenja vena!

 

Naime, kao što je Bild.ba već pisao, Branko Ivković zbog Vukadina riskira Doma naroda.

Sukladno članku 42. stavak 3. Statuta HDZ-a BiH podnosim inicijativu za pokretanje stegovnog postupka protiv Ivana Ivića, predsjednika OO HDZ BiH Kupres i Maria Lovrića člana HDZ-a BiH Kupres zbog teške povrede Statuta HDZ-a BiH.

Ivan Ivić, predsjednik OO HDZ BiH Kupres, zastupnik u Skupštini HB županije i izaslanik u Domu naroda FBiH je suprotno Odlukama ŽO HDZ BiH HBŽ i Zaključcima Predsjedništva HDZ BiH na sjednici Skupštine HBŽ održane dana 21. 12. 2020. glasovao za imenovanje Vlade HBŽ protivno odluci ŽO HDZ BiH HBŽ, čime je počinio težu povredu članskih obveza, sukladno članku 44 Statuta HDZ BiH.

Mario Lovrić, član HDZ BiH je suprotno Odluci ŽO HDZ-a BiH HBŽ-a i Zaključcima Predsjedništva HDZ BiH prihvatio mjesto ministra unutarnjih poslova u Vladi HBŽ čime je učinio težu povredu članskih obveza, a sukladno članku 44. Statuta HDZ BiH.

Tražim od OO HDZ BiH Kupres da na temelju članka 43, stavak 1 i članka 44 stavak 4 u roku od 8 (osam) dana donese odluku o bezuvjetnom isključenju Ivana Ivića i Maria Lovrića iz članstva u HDZ-u BiH.

Pokretanjem stegovnog postupka Ivanu Iviću i Mariu Lovriću sukladno članku 44 stavak 5 Statuta HDZ BiH, do donošenja konačne odluke miruju članska prava u HDZ BiH, stoji ovo u pismu koje je radnije objavio Bild.ba.

Sada smo u posjedu i odluke o isključenju:

Nedavno je konačno izabrana vlada HBŽ-a na čelu s Vukadinom, presudne ruke za istu su dala dvojica kandidata koje je Ivković izbacio iz stranke.

Uz Ivića, isključen je i Mario Lovrić kako je vidljivo u gore priloženom dokumentu.

Ostaje za vidjeti hoće li Ivić imati dovoljno mudrosti da, unatoč nepoštenom isključenju iz stranke, nastavi biti jezičac na vagi Hrvatima u Domu naroda.

Članak možete preuzeti uz obvezno navođenje portala Bild.ba kao izvora. Potrebno je staviti i poveznicu na odgovarajući članak. Bild.ba, naime, nije humanitarna organizacija stoga je preuzimanje članaka mimo ovih uvjeta nedopustivo.( POŠTUJEMO I SRDAČNO POZDRAVLJAMO SVE BRITVIČANE MA GDJE BILI)BPZ.BA

Bild.bahttps://www.docdroid.net/1ygZ2Il/odluka-o-stegovnoj-odgovornosti-mario-lovric-pdf