Evo tko je sve dobio potporu za sadnju smilja na području Posušja

0
431

Nakon završetka postupka prijave za dodjelu repromaterijala za poticanje uzgoja i sadnje smilja povjerenstvo za vrednovanje pristiglih prijava ukupno je zaprimilo 67 prijava zainteresiranih građana općine Posušje.

U Javnom pozivu objavljenom za dodjelu repromaterijala za poticanje uzgoja i sadnje smilja naglašeno je da se u sklopu navedenog poziva može ostvariti ukupno 40 potpora za dodjelu repromaterijala za poticanje uzgoja i sadnje smilja. Zbog velikog interesa i zanimanja građana za ovu poljoprivrednu djelatnost Općina Posušje odlučila je dodijeliti potporu svim prijavljenima građanima. Naglašavamo da je cilj Općine Posušje poticanje intenzivne poljoprivredne proizvodnje na njenom području kao jedne od grana gospodarstva za koju postoje dobri uvjeti za razvoj.

Općina Posušje će za sve dobitnike,ali ostale zainteresirane građane organizirati predavanje na temu sadnje i uzgoja smilja uz stručno vodstvo djelatnika Federalnog agromediteranskog zavoda iz Mostara, doc.dr.sc. Andrijane Filipović i g. Mire Barbarića dip.ing.agr. u utorak 27.listopada 2015. u 18:00 h.

Svi dobitnici potpore obavezni su doći na ovo predavanje jer će na njemu moći podići potvrde o ostvarivanju potpore koju će podići u odabranoj poljoprivrednoj apoteci.

Dobitnici potpore:

1. Neda Martić
2. Iva Jukić
3. Ljubo Tomić
4. Kristijan Đerek
5. Borislav Begić
6. Marko Grubišić
7. Darko Milićević
8. Slavica Rezo
9. Ante Mandurić
10. Željko Mandurić
11. Zvonimir Jukić
12. Nediljko Karamatić
13. Josip Bašić
14. Tihomir Karamatić
15. Vedran Mandurić
16. Sveto Mandurić
17. Tvrtko Mandurić
18. Branko Širić
19. Jozo Begić
20. Franjo ÄŒuljak
21. Ante Biško
22. Mladen Bašić
23. Monika Bešlić
24. Petar Bešlić
25. Ivica Bešlić
26. Domin Mandurić
27. Zdravka Galić
28. Zrinka Bašić
29. Marija Đerek
30. Ana Bešlić
31. Ivica Petric
32. Ante Kovač-Lukić

TAGOVI bpz.ba