FIS Vitez otvara svoj prvi prodajni centar u Hercegovini, zaposlit će 80 radnika

0
610

Poznata bh tvrtka FIS Vitez ubrzo će otvoriti svoj prvi centar u Hercegovini, točnije u Mostaru gdje će sveukupno 80 ljudi dobiti radno mjesto. Prodajni centar će biti smješten u objektu u kojem je donedavno bio BauWelt, saznaje ABCportal.

Fis napokon stiže i u Mostar. Što je to što ćete ponuditi Mostarcimai Hercegovini?

Mostarci mogu očekivati zastupljenost svih asortimana koje mi nudimo u većim centrima kao što je, primjerice, centar u Vitezu ili Banja Luci, a znate da je naš asortiman vrlo širok. Obzirom da je ovo kvadraturom manji objekat, ponuda artikala će biti prilagođena raspoloživom prostoru ali zastupljenost asortimana svakako ostaje. Ono što je za kupce iz ove regije najbitnije jeste da ih očekuju iste cijene kao i našim ostalim centrima, te brojne pogodnosti kao što su besplatna dostava do 50 kilometara, članstvo u klubu potrošača, sezonska sniženja, stalne akcije i slično, između ostaloga rekao je direktor ovoga poduzeća Zoran Maros u intervjuu za sarajevsko Oslobođenje.

S obzirom na to da je ovo prvi FIS-ov centar u Hercegovini, kakva su Vaša očekivanja?

Naša očekivanja su vrlo optimistična. Potencijalni kupci iz Mostara i okolice se već odavno zanimaju za nas i imamo informacije da s nestrpljenjem očekuju otvorenje ovog centra, tako da nema razloga za zabrinutost. Mislim da ćemo sigurno ostvariti dobre rezultate u prodaji obuće, tekstila te u prodaji asortimana namještaja Ambyenta iz vlastite proizvodnje ali i drugih roba. Naš prodajni koncept zasniva se pažljivo biranom asortimanu za svakog kupca. Vjerujem kako će odgovor kupaca biti motiv za širenje i povećanje prodajnog prostora u skorijoj budućnosti.

Prodajni centar otvarate u objektu u kojem je donedavno bio BauWelt. Što će se dogoditi sa dosadašnjim zaposlenicima?

Svi dosadašnji zaposlenici bit će pozvani na informativni razgovor, dajemo im prioritet pri odabiru kadra i u prilici su da zadrže svoja radna mjesta. To je naša moralna obveza, a uz to je puno lakše početi sa iskusnim i već provjerenim kadrom. Pored toga, bit će prostora i za otvaranjem novih radnih mjesta, tako da će ukupna brojka biti oko 80 zaposlenih- rekao je optimistični direktor Maros.

TAGOVI
  bpz.ba