Futsal reprezentativci obilježili finale najstarijeg turnira u regiji

0
533

Već 37 godina zaredom u širokobriješkom selu Kočerin odigrava se tradicionalni malonogometni ”Petrovdanski malonogometni turnir” koji se igra na blagdan svetih Petra i Pavla, zaštitnika Župe Kočerin.

”Petrovdanski malonogometni turnir”  najstariji je malonogometni turnir u regiji.

U tvrdoj i izvrsnoj finalnoj utakmici snage su odmjerile ekipe Caffe Pavo Dubint i Vaske Benz, a pobjedu je od 2:1 odnijela je ekipa Caffe Pavo Dubint za koju je igralo nekoliko reprezentativaca Hrvatske. Utakmicu su obilježile odlične intervencije vratara pobjedničke ekipe Franka Bilića koji je spašavao u nekoliko navrata. Također, sreća ove večeri nije pomazila ekipu Vaske Benza čiji su igrači u četiri navrata pogađali vratnicu.

Pobjedničkoj ekipi pripao je pehar i novčana nagrada u iznosi od 6.000 KM, dok je drugoplasirana ekipa, uz pehar, osvojila 2.500 KM.

U utakmici za treće mjesto Stomatološka ordinacija Jurić slavila je protiv Sportskog centra Ćorkov dolac rezultatom 4:3 te joj je pripala, uz pehar, novčana nagrada od 1.000 KM, a četveroplasiranoj nagrada od 500 KM.

Nakon utakmice, koja je ove godina privukla rekordan broj posjetitelja na igralište područne osnovne škole u Kočerinu, nastavljeno je druženje par tisuća ljudi, a za glazbene numere pobrinula se grupa Denirom iz Mostara. bpz.ba