HERCEG UPUTIO ČESTITKU LANI PUDAR

0
368

Dr.sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije danas je uputio čestitku Lani Pudar, mostarskoj plivačici i svim članovima Kluba vodenih sportova „Orka“ Mostar povodom osvajanja značajnih rezultata na Europskom natjecanju plivača u Rimu.

 „Draga Lana,

Iznimna mi je čast i zadovoljstvo, osobno i u ime Vlade Hercegovačko – neretvanske županije, čestitati svim članovima Kluba vodenih sportova „Orka“ Mostar na osvajanju niza značajnih uspjeha, ali i Tebi osobno na osvajanju zlatne medalje na Europskom prvenstvu u plivanju održanom u Rimu.

Tvoji uspjesi su samo potvrda kvalitetnoga timskog rada prožetoga nemjerljivom ustrajnosti i hrabrosti, ali i neizmjernoj ljubavi prema športu.

Na tronu si Europe i istinski si veleposlanik dobre volje i promotor Mostara, Hercegovačko-neretvanske županije pa i cijele BiH. Hvala Ti na tomu!

Moja je želja da Vaši uspjesi budu poticaj svim mladima i da se u vremenu pred nama ponovno radujemo brojnim postignućima naših športaša na domaćim, europskim i svjetskim natjecanjima.

Na tomu putu, u meni osobno i u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije, kao i do sad, imat ćete prijatelja i partnera, koji će sukladno mogućnostima, poduprijeti Vaše športske napore.“