HKK Široki predstavio nove igrače za novu sezonu

0
357

ŠIROKI BRIJEG – HKK Široki u spomen na Stanka Jelčića – Ćanku, Vinka Soptu – Kiku, Vitomira Buntića i Jozu Soptu organizira memorijalnu utakmicu u nedjelju na Pecari protiv Jollyja iz Šibenika. Tim povodom danas je održana i konferencija za novinare, a najavljena je i nova sezona u kojoj trener Romeo Bilinovac očekuje punu promociju mladih igrača. Također, službeno su predstavljena pojačanja Širokog, Kevin Brown i Ante Đugum.HKK Široki predstavio nove igrače za novu sezonu

‘Želim se zahvaliti na povjerenju koje mi je ovaj veliki klub i velika institucija hrvatskog sporta u BiH ukazala. Ta situacija staje u tri riječi – prva riječ je ljubav, druga riječ je čast i treća riječ je odanost. Kad govorim o ljubavi, mislim na svoj tridesetogodišnji boravak u ovom klubu, što kao igrač, što kao trener, i u ovom trenutku to je prevagnulo da sam tu gdje jesam’- izjavio je trener Bilinovac.

‘Zadovoljan sam svime do sada, hvala treneru na povjerenju što mi je dao kapetansku vrpcu. Nisam ni sam mogao vjerovati da će me prihvatiti da budem kapetan ekipe. Drago mi je što ću to biti i želim biti vođa ovoj mladoj ekipi i nadam se da ću to uspjeti do kraja ove sezone,” kazao je kapetan Širokog Ivan Karačić.

Direktor kluba Igor Jelčić uručio je dresove dvojici novih igrača, a riječ je o Anti Đugumu koji je prošlu sezonu igrao za Split te o Amerikancu Kevinu Brownu koji je prošlu sezonu nastupao u mostarskom Zrinjskom.

Oba igrača puna su pozitivnih prvih dojmova te su o klubu imali samo riječi hvale.

TAGOVI