HRVATSKA VODITELJICA ŽESTOKO

0
735

MIRNA BEREND BRUTALNO ‘OPRALA’ FRLJIĆA: Zašto sve što se*eš radiš u Hrvatskoj?

Autor: A. Pranjić bpz.ba

”.. Zemlja u kojoj si ponikao je dovoljno komplicirana da te shvati… Ili si ti samo kukavica nedorastao za nju. I da se ti nisi rodio mi siroti bismo mislili da su samo srpski zločini relevantni, a ostala sranja…Nego… ”, napisala je.

Intendant HNK u Rijeci Oliver Frljić ponovno je razljutio javnost, što je zasmetalo i hrvatskoj voditeljici Mirni Berend koja se obrušila na njega u svojem Facebook statusu.

“Olivere Frljiću, jedino po čemu te pamtim je kratka veza s Danijelom Trbović… Upravo te pomno pratim na jednoj od regionalnih televizija, i pitam se zašto sve što sereš radiš u Hrvatskoj, kad si sve to mogao raditi u puno kompliciranoj konstalaciji snaga iz koje si potekao, a to je Travnik… Bosna i Hercegovina je dovoljno komplicirana da ne razumijem potrebu da doseliš u ovakvu glupu ustašku zemlju kako je ti doživljavaš, i u njoj s gadljivošću radiš, primaš plaću… Fuj.. Baš vjerodostojno umjetniku za kakvog se prikazuješ, a i previše jednostavno za tvoje dramsko intelektualno drkanje. Čemu to… Zemlja u kojoj si ponikao je dovoljno komplicirana da te shvati… Ili si ti samo kukavica nedorastao za nju. I da se ti nisi rodio mi siroti bismo mislili da su samo srpski zločini relevantni, a ostala sranja…Nego… Imaš li ti veći problem od otkrivanja naše istine? Možda otkrivanje svoje… A i malo sam sebi glupa što ti se obraćam…al’ nije to ni prvi ni zadnji put da sam sebi glupa…P.S. ako si gej, kod nas Hrvata je to ok… U Travniku je malo kompliciranije… P.P.S. Ovo što sam napisala da sam glupa je da te malo utješim”, poručila je Berend preko Facebooka.

Podsjetimo, povod je bila predstava “Žene u ratu”, tijekom koje je pet žena različite nacionalnosti ispričalo svoje doživljaje i tragedije rata. Naime, njegov performans naziva ‘Drugi rat’ napravljen je radi suprotstavljanja proslavi 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije ‘Oluja’. bpz.ba