‘Hvala svima, u svakom slučaju, ja svoje dijete volim najviše na svijetu’

0
268
17.12.2014 Zagreb - Glumica Doris Pincic Rogoznica. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

“Kad sam prihvatila zadatak pisanja kolumne, rekla sam si: ili ću je pisati iskreno ili neću pisati”, kazala je glumica i voditeljica.

Glumica i voditeljica Doris Pinčić u RTL-ovoj emisiji “Sve u šest” u četvrtak je prvi put progovorila o medijskoj drami koju je doživjela nakon što je u svojoj kolumni javno priznala da je udarila dijete.

Njen “udarac po guzi” izazvao je brojne reakcije i osude, a Doris je svima poručila da im zahvaljuje na kritikama jer je to bio način da pogleda sebe iz drugog kuta.

“Kad sam prihvatila zadatak pisanja kolumne, rekla sam si: ili ću je pisati iskreno ili neću pisati. I to zato što sam vidjela koliko je meni značilo kad su moje prijateljice otkrile neke svoje strahove. I ja se bojim, i ja ne znam, i ja nisam sigurna ponekad pa kada vidim da netko drugi to isto proživljava, bude mi malo lakše”, kazala je Doris i dodala kako su njezine namjere bile su daleko od bilo kakvog poziva na nasilje.

“Kod roditelja, ako to uopće možemo nazvati nasiljem, ono se događa iz nekog straha, iz opreza i iz želje da najčešće zaštitimo dijete. Ono što smo možda zaboravili u svemu ovome jest da i ja, kao i svi drugi roditelji, svoje dijete volim najviše na svijetu i da bih za svoje dijete napravila apsolutno sve”, istaknula je glumica.

Doris je dodala i da ju je rasprava zatekla u vrijeme kada je bila na odmoru sa suprugom i sinom te zahvalila svima, i onima koji su je podržali, ali i onima koji su je kritizirali!

“Nekad ne treba bježati od kritika. To je možda način da nekad pogledamo sebe iz drugog kuta i da vidimo što smo doista u životu, koje su to naše vrijednosti, a što je ono gdje se možda možemo korigirati, popravljati i ići u boljem smjeru. Sve je to dobro, sve to treba gledati s osmijehom i nastaviti dalje. Hvala svima, u svakom slučaju”, poručila je Doris. bpz.ba