Krasna priča Andrije Jarka! Dječaku koji je zanijemio od potresa pomogao da opet progovori

0
322

Potresi koji su zadesili Petrinju i okolicu ostavili su brojne posljedice kako na imovini ljudi, tako i na njima samima. Šok koji su stanovnici pogođenih mjesta doživjeli kod nekih je izazvao i teže posljedice, a potvrđuje to i priča dubrovačkog branitelja Brace Elezovića koji je na svom Facebook profilu otkrio jednu zanimljivu priču o reporteru Nove TV Andriji Jarku.

Jarak je samo svojom svojom pojavom pomogaoda jedan dječak iz stradalog područja koji je nakon potresa zanijemio ponovno progovori, a priča je dobila i  sretan nastavak.

–  Ispričat ću vam jednu priču. Možda će se moj prijatelj Andrija Jarak naljutiti na mene, možda i neće, ali ja to jednostavno moram ispričati. Koliki je on pozitivac kazuje, između ostalog, i ova priča, – započeo je Elezović svoju objavu.

–  Jedan 11 ili 12-godišnji dječak iz nekog sela postradalog u potresu je od šoka nakon potresa potpuno zanijemio. Danima nije izustio ni jednu jedinu riječ, roditelji su se zabrinuli, ali je nakon 10-ak dana šutnje dječak ugledao automobil Nove TV i rekao – Jarak.

Majka dječaka je nekako uspjela doći do Andrije, a on se sa svojim snimateljem uputio u to selo do kojega ima poprilično vožnje, ali je dječaka i njegovu majku pronašao, donio mu majicu sa svojim potpisom i upoznao se s malenim. Naravno da se dječak nakon svega potpuno oporavio – otkrio je branitelj.

– To su te neke male, ali tako velike stvari, koje čovjeka čine Čovjekom, za koje se ne zna jer se događaju nakon što se kamere ugase, a do javnosti nikada ne dođu jer ih nema tko ni ispričati.

E pa evo ja ću pričati. Ima tu još toga o čemu bih mogao pisati danima, ali već i ovo je dovoljno da svakoga prođe nevjerojatan ponos zbog prijateljstva s takvom gromadom od čovjeka – zaključio je Elezović koji je u međuvremenu izbrisao svoju objavu s Facebooka.

Megy M. /Foto: novatv