Ljubušanka Josipa Tomić nominirana za nagradu ‘Snaga izvrsnosti’

0
287

ako bi došli do heroina iz sjene, do žena koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, Udruženje poslovnih žena u BiH i magazin „Gracija“ pokrenuli su nagradu „Snaga izvrsnosti“.

Među onim ženama koje ostavljaju trag u svojoj zajednici sada je nominirana još jedna Ljubušanka, Josipa Tomić, igračica RK Izviđač, piše Radio Ljubuški.

Tomić je, za razliku od dvije Ljubušanke koje su ranije nominirane u kategoriji „Poduzetništvo“, nominirana za ovu nagradu u kategoriji “Sport”.

U obrazloženju nominacije piše: “Josipa Tomić je igračica Hrvatskog ženskog rukometnog kluba Izviđac. Osim toga je i trenerica juniorkama i mladim kadetkinjama. Rukomet počinje igrati u osnovnoj školi, i od tada do danas uspješno igra. Također je igrala i za klubove „Koka“ Varaždin, „Dalmatinka“ Ploče itd. Osim što je trenerica mladim naraštajima, zalaže se za popularizaciju ovog sporta, pomaže da mlade sportašice imaju što bolje uvjete za igranje i treniranje. Svojim radom primjer je mladim generacijama i primjer koliko je sport dobar za svakodnevni život.”

Glasati za Josipu, ali i druge Ljubušanke nominirane za ovu nagradu, možete OVDJE/HMS/

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji s