Milijan Brkić: Zajedno smo se hrabro borili u ratu, zajedno ćemo Hrvatsku voditi prema boljem sutra!

0
307

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić u završnoj je poruci biračima pred predstojeće izbore za Hrvatski sabor zajamčio kako će se GLAS NARODA čuti.

-Dragi prijatelji, iza nas je toliko prijeđenih kilometara, toliko susreta i toliko dirljivih životnih ljudskih priča. A ispred nas je odluka o tome kome povjeriti brigu i borbu za narod te vraćanju dostojanstva svakoj hrvatskoj obitelji.

Čovjek sam koji je uvijek spreman na borbu za svoj narod – kao u prošlosti, tako i za budućnost!

Hrvatska je u prošlosti prolazila kroz velike promjene – rat, ulazak u EU, gospodarsku krizu…Nije bilo lako. Bilo je onih koji su nam i tada govorili da se trebamo bojati budućnosti. Svaki put smo zajedno uspjeli odgovoriti na izazove i pobijediti. Zato jer smo se zajedno borili i uvijek vjerovali snazi svoga naroda!

Zajedno smo se hrabro borili u ratu i dobili našu nezavisnu zemlju Hrvatsku, našu Domovinu, zajedno smo ispunili sve uvjete za ulazak u EU i danas smo njena punopravna članica. A danas sam siguran da ćemo zajedno znati kako Hrvatsku voditi prema boljem sutra, boljem sutra hrvatskoga naroda.

Čovjek sam koji se ne boji boriti za svoju zemlju, ona je za mene jedina!

Potražimo u našoj prošlosti vodilju budućnosti – borimo se za svoju zemlju i okrenimo zajedno sve politike u korist naroda!

Jamčim Vam da će se GLAS NARODA čuti. Jamčim vam srčanu borbu za prava i potrebe svakog čovjeka, borbu za napredak naše zemlje i borbu za svoj narod!

Ovi izbori prilika su da se čuje Vaš glas! Zaokružite s punim povjerenjem, jer Vaš glas je moja savjest!

Zato izađite u nedjelju na izbore i dajte svoj glas, ZA GLAS NARODA! – objavio je zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić na svojem Facebook profilu:

 

M.M.