Naslovnica Vijesti BiH OO HDZ BIH POSUŠJE: POZIVAMO ŽITELJE MOSTARA ROĐENE U POSUŠJU DA U...

OO HDZ BIH POSUŠJE: POZIVAMO ŽITELJE MOSTARA ROĐENE U POSUŠJU DA U NEDJELJU PODRŽE HRVATSKE KANDIDATE

0
408

OO HDZ BIH POSUŠJE: Pozivamo žitelje Mostara rođene u Posušju da u nedjelju podrže hrvatske kandidate

Općinski odbor HDZ BiH Posušje pozvao žitelje Mostara rođene u Posušju da u nedjelju podrže hrvatske kandidate. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

IZGUBLJEN KAO I NJEGOV ŠEF: HDZ-ov zastupnik u Parlamentu FBiH bi da se pita o imenovanju ambasadora | Slobodna Bosna

Poštovane hrvatice i hrvati Mostara,
a koji ste rođeni u Posušju ili svoje korijene vučete iz Posušja, u nedjelju je poseban dan ne samo za Mostar već i za cijeli hrvatski narod u BiH.

I više je nego očito da su se sve probošnjačke stranke i one sa nacionalnim predznakom i one koje se vole nazivati građanskim udružile oko načina nastupa u pojedinim izbornim jedinicama s ciljem kako bi se što više bošnjaka izabralo u gradsko vijeće i izabrao bošnjak za gradonačelnika Mostara.

Zbog toga je potrebno da svi hrvati koji imaju pravo glasa u Mostaru iziđu na izbore i podrže hrvatske kandidate. Osjećamo se dužnima pozvati sve žitelje Mostara koji svoje korijene vuku iz Posušja da iziđu na izbore i ne dopuste probošnjačkim strankama da raznim izbornim manipulacijama i izbornim inžinjeringom ostvare nadmoć nad hrvatskim strankama.

Ne nasjedajte na spinove tzv. građanskih opcija o multietičnosti i sličnim floskulama, jer su oni veći nacionalisti od stranaka sa nacionalnim predznakom.

Kako smo u ratu svi bili zajedno tako smo sigurni da ćemo i u nedjelju ostvariti još jednu pobjedu i zauvijek staviti pečat na Mostar kao stolni grad hrvatskog naroda u BiH.

Općinski odbor HDZ BiH Posušje