Orešković: Domoljub sam i čast mi je da sam dobio priliku pomoći narodu

0
287

Prije 6-8 mjeseci pokrenuli smo neke diskusije, rekao sam da sam se spreman pojaviti na području financija. Jedan dio posla premijera i menadžera je sličan

Datum objave: 28.12.2015 | 17:29 Autor: mč/hrt.hr
Domoljub sam i čast mi je da sam dobio priliku da se mogu vratiti i pomoći svom narodu, izjavio je mandatar Tihomir Orešković nakon razgovora s Mostovim zastupnicima u stranačkim prostorijama u Smičiklasovoj.
”Prije 6-8 mjeseci pokrenuli smo neke diskusije, rekao sam da sam se spreman pojaviti na području financija. Jedan dio posla premijera i menadžera je sličan – vodstvo je to koje definira glavne ciljeve, a kad se definiraju nadam se da ćemo ih zajednički raditi. Biznis praksu može se maksimalno iskoristiti, uz to razumijem kako vanjski svijet misli i nadam se da ću to iskoristiti kako bi se digao rejting zemlje”, rekao je Orešković, a prenosi HRT.

Mandatar Vlade Tihomir Orešković i čelnik Mosta Božo Petrov sastali su se oko 15 sati u zagrebačkom sjedištu Mosta.

Idem na druženje s članovima Mosta i mandatarom Oreškovićem. Razgovarat ćemo s njim o tome što smo radili posljednjih mjeseci i upoznati ga sa stvarima koje želimo promijeniti u Hrvatskoj. Nisu ga svi iz Mosta upoznali, rekao je Petrov uoči sastanka.

Vjerujem da će građani uskoro vidjeti kakav je kalibar Orešković, dodao je. bpz.b