Petrov: ‘Gotovo je, prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom!’

0
405

Uzimali su nam saborske zastupnike, od Petrine, do Prgometa, smatrali smo da možemo nastaviti s njima razgovore,

Božo Petrov je vidno nezadovoljan došao je do sjedišta MOST-a. Niti nakon konzultacija s Kolindom nije želio puno otkriti novinarima.

“Bit će izjava uskoro”, rekao je kratko. Na pitanje što se dogodilo kod predsjednice, kratko je kazao: “Nije se gore dogodilo ništa, dogodilo se prije

Nakon pola sata Petrov jr izjavio okupljenim novinarima “U ovom trenutku pregovori s koalicijom Hrvatska raste su završeni. Uzimali su nam saborske zastupnike, od Petrine, do Prgometa, smatrali smo da možemo nastaviti s njima razgovore, makar su nas nazivali fašistima, sve smo to zanemarili, i rekli na stranu sve osude… Ali ovo što se sada dogodilo, da SDP zove naše saborske zastupnike i da traže potporu ako se ne dogovorimo”, rekao je Petrov pred sjedištem MOST-a.

Što će biti dalje, ne zna… “To će odlučiti Nacionalno vijeće”, dodao je.

Podsjećamo, Most nezavisnih lista izvijestio je da će se sastati s koalicijom Hrvatska raste u utorak u 13 sati u prostorijama Mosta nezavisnih lista u Smičiklasovoj ulici 19.

Bit će to nastavak jučerašnjih pregovora na kojima su se dvije strane dogovorile da im treba dodatno vrijeme za dogovor.

Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja poručio je kako se Most ne raspada te kako i on, ali i Mostov izabrani zastupnik i predstavnik Građanske opcije grada Osijeka (GOGO) Miroslav Šimić, čvrsto stoje uz Most i Božu Petrova. bpz.ba