POTPORA Lasiću

0
422

Načelnik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ilija Lasić “POTPORU LASIĆU DALI branitelji “POSKOCI” tužit će ministra sigurnosti u Vijeću ministara Dragana Mektića za klevetu, potvrdio je Srni Lasićev odvjetnik Davor Bunoza.

Naime, odvjetničkom uredu iz Mostara Lasić je dao ovlasti da tuže sve koji su ga optužili za državni udar. Bunoza je pojasnio kako će tužba ići zbog tvrdnji da je Lasić napravio državni udar u petak kada je pred Konjicom policija HNŽ-a zaustavila konvoj migranata.

U zemlji u kojoj se ne poštuju odluke Ustavnoga suda, netko je privremeno zaustavio konvoj s ciljem da spriječi nerede i da te osobe sigurno dođu u Salakovac. Ako je to državni udar, onda ja stvarno ne znam, rekao je odvjetnik Bunoza.

Naglasio je da Tužiteljstvo BiH ne vodi postupak protiv Lasića zbog zaustavljanja konvoja s izbjeglicama na Ivan-sedlu, već da je načelnik MUP-a HNŽ-a saslušan u SIPA-i u svojstvu svjedoka.

Podsjećamo, Mektić je na konferenciji za medije tijekom blokade konvoja s migrantima na putu za Salakovac pozvao na uhićenje Lasića.

Treba pod hitno uhititi načelnika policije HNŽ-a. Neću ni s kim pričati ni pregovarati. Te ljude moramo smjestiti u Salakovac’,rekao je ministar sigurnosti BiH.