PREDIZBORNI SKUPOVI Snažna podrška HDZ-u Široki Brijeg

0
563
Snažna podrška HDZ-u BiH na Privalju i Dužicama
Snažna podrška HDZ-u BiH na Privalju i Dužicama
0
4

Gradski odbor HDZ-a BiH Široki Brijeg nastavio je predizborne aktivnosti, kao i predstavljanje svog programa i kandidata. Na predizbornim tribinama na Dužicama i Privalju bilo je govora o konkretnim projektima, ali i realnim obećanjima.
Dario Knezović, predsjednik TO Privalj i zastupnik u Parlamentu F BiH pozdravio je sve nazočne i uputio par prigodnih riječi. „Prije dvije godine sam dao jedno veliko obećanje, a sada vam mogu reći i da sam ga ispunio, projekt vodovoda na Privalju ušao je u završnu fazu“ rekao je između ostalog Knezović.

Kandidat za gradonačelnika Miro Kraljević govorio je o realiziranim projektima na području cijelog grada. Projekti poput kanalizacije, vodovodne mreže, izgradnje školskih objekata, kružnih tokova samo su dio onoga što je se posljednjih godina uradilo u našem Gradu.

„Sljedeći mandat iskoristit ćemo za konkretnije uređenje lokalnih putova, to nam je obveza i dužnost,“ poručio je Miro Kraljević.

Kandidate na listi HDZ-a BiH za Gradsko vijeće predstavio je Vinko Topić, aktualni predsjednik Gradskog vijeća. „Naša mala sredina je jedna od najaktivnijih gospodarskih sredina u BiH, a ustrajnim radom cijele Gradske uprave moramo sačuvati i poboljšati taj status kako bi naši mladi imali bolju budućnosti,“ rekao je u svom obraćanju Topić.

Osim mještana spomenutih mjesnih zajednica i njihovih gostiju, tribinama su nazočili i predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, ministar branitelja u Vladi ŽZH Mladen Begić kao i zastupnik u Parlamentu BiH Predrag Kožul.

TAGOVI