Predsjednice Krišto” Razmisli o” Svojim” Postupcima Narod je Nepobjediv”

0
447
Osvrt na istinu  izgubljene stvarnosti….Prvi dani Nove godine su dani sumiranja rezultata predhodne godine.  Slijedom istog analitički tim BPZ-a analizira rezultate prohujale Covid  godine. Sveukupne tekstove smo segmentirali u dvije skupine: pozitivne i negativne.
Razmatrajući negativne političke događaje i odluke, unutar  hrvatskog političkog korpusa u BIH zaključujemo oblast dostupnu čitateljima i javnosti /za razliku od profesionalaca sa zadaćom pisati a što manje reći  ili ciljano kreirati neistine, kao npr. M.Jergović između redova u tekstu o rukometašici u reprezentaciji Hrvatske, rođenoj mostarki, gdje su plasirane laži o HVO-u/
Analizom rezultata zaključili smo kako je prošlu godinu obilježila lošim odlukama  Prvakinja hrvatskog političkog korpusa u BiH. Krivom procjenom bez suradnje i uvažavanja, bahato i  sebeljubno je u ime HDZ BIH narušila  zajedništvo. Posljedice su nesagledive.  /nije u pitanju rad u državnim razinama, tu nema prigovora/ Nažalost praksa je pokazala kako se zbog  više mandata, većina dužnosnika, odvoji od baze i razvije oholost, sebeljublje pojedinca.
Da ne zaboravimo, Prvak je samo prvi među jednakima. Napreduje narod koji ima dužnosnike čestite, hrabre, komunikativne, koji uvažavaju tim i ne osjećaju se najpametniji, naprotiv traže suradnju, dogovor i uvažavanje.
U prošloj godini razjedinjavanje hrvatskog političkog korpusa u HBŽ je čist propust glavne i odgovorne Prvakinje za šta je nužna mjera odgovornosti. Štete su nesagledive. Uporednom analizom politike ZHŽ I HBŽ utvrđeno je suprotno djelovanje političke Prvakinje u HBŽ u segmentu uvažavanja, dogovaranja, timskog rada i stavljanja viših interesa zajednice ispred pojedinačnih. Kadroviranje je promašaj, zaboravljeni su viši ciljevi političkog djelovanja. Nekorektnost prema argumentima. Potpuno sebično i neprirodno ponašanje.
Usporedbu sa prirodnim i nesebičnim ponašanjem pokazuju nam suncokreti, koji u situaciji kad nema sunca, ne saginju glavu sebi nego se jedan drugom okreću i prežive u zajedništvu.
Suncokret zna a Prvakinja ne zna, uzoholila se i povukla Županiju u propast.  Samo uporednom analizom načina rada i raspoređivanja političkih dužnosti i dužnosti u vlasti ZHŽ mogla je iznaći rješenja za HBŽ te sačuvati zajedništvo kroz primjer dobre prakse.( rasporediti prema snazi zajedništva a ne sve centrirati u Livno). Teški propust. Hir koji je izravan udar na Predsjednika, a posljedično na hrvatski politički korpus u BIH.  Upozoravali smi, ni sad nije kasno. Još ima nade
Slijedom dugogodišnjeg iskustva svojeg znam da ranjen čovjek ide iz greške u grešku, upozoravam i vapijem da ne učini Prvakinja konačni  UDAR te raspusti Kupreški HDZ To je “nož u leđa” hrvatskom narodu  kojeg nisu uspjeli oklopnjaci  svladati, sad će “hir” očajne, sebične vlasti. Ne čini to Prvakinjo, razmisli o narodu, onome koji te je davne, zaboravljene godine izabrao, one koje sad rušiš  ti  su ženi dali šansu i ustupili svoje mjesto.
Imaš šansu časno izići iz procesa, ponudi ostavku, raspusti ŽO HDZa HBŽ i predloži Povjerenstvo koje će imenovati Predsjedništvo HDZ BIH, spusti tenzije i prebaci odgovornost  za zajedništvo na one koji još mogu okupiti razasuto, u povijesti ćeš ostati Prvakinja koja je pravovremeno spoznala Rješenje te spasila zajedništvo “ranjeno” hrvatskog političkog korpusa u BiH. Sve će biti zaboravljeno na dobrobit hrvatskog političkog bića u BiH
Analitički tim BPZ
Mladen Ljubić Vajta                                                                                                                                                 (a što ako se desi Preustroj)
(Presjednice, Borjana kad te Narod počme “žalit” Vjeruj mi nije dobro Sjećaš se Svjetskog Nogometnog Prvenstva u Rusiji kad je Nikola Kalinić napadao svoje “Prijatelje” Manžukića ,Modrića  i druge Tvoj susjed Izbornik Zlatko Dalić “ga ie odpustio iz Reprezentacije “Tako si i Ti trebala Kuma “Branka Ivkovića “To je Rješenje ZAJEDNIŠTVA” HERCEGBOSANSKE ŽUPANIJE “Vaša Ostavka ili nagli  Poltički Zaokret prema Hrvatskom Narodu! jer HDZ je na Krvi Naših Sinova Stvoren” zato je Narod Nepobjediv”a Političari poput i tebe i svih drugih je Prolaznost i ide u Zaborav izuzev “POGREŠAKA” SHVATI DOBRONAMJERNO!