Predsjednički ” Nastup Predsjednika Hrvata -BIH Prof .dr Dragana Čovića

0
279
Dr. Čović održao tradicionalno blagdansko druženje s djecom s poteškoćama u razvoju

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH danas je u prostorijama Hrvatskog narodnog sabora upriličio tradicionalno blagdansko druženje s djecom s poteškoćama u razvoju. Tradicionalno druženje je ove godine okupilo članove udruga i djecu sukladno propisanim epidemiološkim mjerama zbog koronavirusa.

Članovi Udruge roditelja i djece s posebnim potrebama ”Vedri osmijeh” – Mostar , Udruge i rehabilitacijskog centra za djecu s poteškoćama u razvoju ”Marija-naša nada” – Široki Brijeg, Udruge za Down sindrom – Mostar te Rehabilitacijskog centra za djecu s posebnim potrebama ”Sveta Obitelj” – Mostar razgovarali su s dr. Čovićom o djelovanju i aktivnostima udruga, s posebnim osvrtom na utjecaj koronavirusa.

Okupljeni su dr. Čoviću istaknuli zadovoljstvo blagdanskim druženjem koje se organizira svake godine te uputili riječi zahvale na podršci u radu. Dr. Čović je tom prigodom naglasio veliko zadovoljstvo i radost na zajedničkom obilježavanju blagdana te iskazao kako će i u budućnosti, u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti, pomagati djelovanje udruga.

Na koncu susreta, dr. Čović je darovao djecu prigodnim poklonima u toploj blagdanskoj atmosferi.