Rafo odbacio slavu zbog vjere, a jučer nastupao pred 50.000 ljudi. Evo kako izgleda

0
496

Na jučerašnjem duhovnom koncertu Progledaj srcem, za koji je prodano 50.000 ulaznica, među izvođačima koji su zabavljali publiku bio je i Rafael Dropulić, poznatiji kao Rafo. Prije nastupa održao je kratki govor.

“Rekla mi je punica da gdje sam ih smjestio gore, jadna žena se morala penjati na tribinu”, našalio se Rafo te poručio da se obitelj treba najviše slaviti, uz Boga. Zapjevao je pjesmu Naš Bog je velik.

Rafo je pobjednik jednog od prvih hrvatskih talent showova. Nakon toga je snimio album, pobijedio u Farmi i nestao iz javnog života. Iako je osvojio srca publike u dva reality programa i neko vrijeme bio najpopularnija osoba u zemlji, Rafo se okrenuo Crkvi, vjeri, a javno je podržao i inicijativu U ime obitelji, piše Index.hr.

Svojedobno je objasnio da mu više nije bilo do svirki pa je odustao od glazbene karijere, iako danas ponekad odradi poneki nastup, ali vjerski. Rafo se posljednjih nekoliko godina pojavio u nekolicini vjerskih emisija u kojima je govorio o preobraćenju koje je doživio, ne koristi društvene mreže i živi potpuno drugačije.