Rakitić spašavao obitelj pred huliganima na Ugljanu

0
260

U PETAK iza podneva skupina huligana kamenjem je gađala vilu u kojoj se nalazio Ivan Rakitić s obitelji. Nakon dramatičnog događaja slavni je nogometaš zajedno s obitelji gliserom doslovno pobjegao s otoka, piše Dnevnik.hr.

Proslavljeni hrvatski nogometaš Ivan Rakitić prije dva dana došao je na odmor na otok Ugljan. Hrvatski reprezentativac i napadač Barcelone za obitelj je iznajmio luksuznu Villu Mariju koja se nalazi u Uvali Čeprljanda. Mještani Ugljana oduševljeno su dočekali dolazak ponajboljeg hrvatskog nogometaša no nažalost huligani nisu mislili tako.

Naime, u petak oko 13 sati na otok je stigla skupina od šest mladića koji su se uputili ispred vile. Odmah po dolasku počeli su kuću gađati kamenjem i pritom porazbijali sve prozore i vrata. U tom trenutku u kući je bio Rakitić s obitelji. Nakon što su sve porazbijali pobjegli su u nepoznatom smjeru.

S razlogom uspaničeni Rakitić odmah je reagirao i u roku od pola sata gliserom napustio otok. Mještani koji su za Novu TV prepričali taj sramotni incident kažu da je situacija bila dramatična jer su čuli kad je jedan od huligana pozivao ostale da provale u kuću.

Ružna reklama za hrvatski turizam, ali i državu u cjelini. Bruka i sramota, a posebno ružna i neugodna situacija za Ivana Rakitića koji je od svih mondenih svjetskih ljetovališta u kojima bi ga dočekali raširenih ruku odlučio provesti odmor u svojoj domovini.

Nakon ove sramote, i ugroze života Rakitića i obitelji, vjerojatno posljednji put.

MP/Foto:pxll bpz.ba