S OVIM HRVATI POBJEĐUJU: MOLITVA ZA DOMOVINU

0
442

Vlč. Zlatka Sudca kao oružje protiv zla!

Autor: Z.  BPZ.BA

Sad je trenutak za molitvu i ništa više od toga!

Podjele, kaos, borba protiv života i ujedno aktivna borba za smrt. Sustavno ugnjetavanje našeg marijanskog naroda, oduzimanje, blokiranje napretka, zabrana molitve, križa, zabrana Vjere u Hrvatskoj sve je to stvarnost s kojom se kao narod suočavamo. Postali smo sluge, sluge onih koji nas ubijaju. A sve zato jer ne živimo slobodu u Kristu! Da, kažu da smo katolici, no pravo je pitanje koliko smo zaista nasljednici Isusova Evanđelja u svakodnevnom životu i borbama s kojima se suočavamo iz dana u dan. Da, mi se ne borimo se kao narod protiv čovjeka, kako kaže Isus već protiv Vrhovništva i Vlasti, protiv zlih sila i okupatora ljudi! Te sile ne možemo pobijediti nikakvim naukom osim Kristovim a on je tako jednostavan – oprost i ljubav kao zakon i molitva kao oružje.

Stoga vam na ovaj prosvijedni dan dajemo ono što je jedino bitno, moć i oružje svih kršćana protiv bilo kakve sile i bez obzira na kojoj strani se nalazili, jer samo s Isusom možemo pobijediti zlo! Ovo je molitva vlč. Zlatka Sudca za DOMOVINU:

”Daj, Bože, kao što si ti jedan, jedan nam Spasitelj i Učitelj i jedna Istina, da se tako i cijeli naš hrvatski narod složi u jednoj pravoj vjeri, te tako složni služimo tebi na slavu, sebi na spasenje, domovini na korist. Iskorijeni stoga krive nauke i bezboštvo.

Daj svim poglavarima bistru pamet i dobro srce, da nas vode putem istine i pravde; daj njihovim savjetnicima plemenite i sretne misli, sucima pravičnost, da se kod nas i posvuda zlo kara i kazni, dobro hvali i naplaćuje, zlo i sramota zatire, red i skladnost udruži, i da svaki bude vjeran u svojoj službi.

Daj našoj hrvatskoj domovini sreću, umnoži joj stanovnike, blagoslovi poljodjelstvo i trgovinu; unaprijedi u njoj pravu znanost, umjetnost, obrt i svaki rad, svaki plemeniti duhovni i tvarni pothvat. Čuvaj joj polja od nepogode, nadari nas dobrom ljetinom, privredom i turizmom. Čuvaj nas, Bože, od neprijatelja rata, od kužnih bolesti i gladi. Čuvaj nas od mržnje, nesloge, svađe i nemira.

Sve nas, Bože, nadahni duhom istine i ljubavi, da tebi vjerno služeći i međusobno se bratski ljubeći, slavimo tebe višnjega Vladara, sada i u nebeskoj domovini dovijeka.

Po Kristu, Gospodinu našem. Amen.”

 

 BPZ.BA