Sinoć postignut jedan od najbizarnijih golova u povijesti Premiershipa

0
232

Nogometaši Manchester Cityja pobjedom 5:0 na gostovanju kod West Bromwich Albiona preuzeli su vrh premierligaške ljestvice.

Nevjerojatna situacija je viđena kod drugog gola. Upućena je jedna duga lopta prema Bernardu Silvi koji ju je uspio smiriti i nakon nekoliko sekundi s njom ući u kazneni prostor. U tom trenutku je linijska sutkinja Sian Massey podigla zastavicu. Silva to nije vidio, ali jesu nogometaši West Broma koji su zastali s igrom. Nogometaš Cityja je iskoristio situaciju, proigrao Joaa Cancela koji se namjestio na udarac s ruba kaznenog prostora i zabio gol, piše Index.hr.

Glavni sudac je tad dosudio zaleđe, ali je odlučio uz pomoć VAR-a provjeriti ovu situaciju. Uz šok i nevjericu igrača West Broma priznao je gol jer Silva nije bio u zaleđu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SPORNU SITUACIJU

Na društvenim mrežama pokrenula se diskusija je li gol trebao biti priznat jer je sutkinja svojom signalizacijom izravno utjecala na igru budući da su mnogi igrači stali s igrom. Pravila kažu da se igra ne prekida sve dok glavni sudac ne zaustavi igru. Ovaj put glavni sudac nije poslušao linijskog i pustio je igru, a zatim i priznao pogodak. /HMS/
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore