Trener Zrinjskog Ivica Barbarić podnio neopozivu ostavku

0
322

Zrinjski je i dalje vodeći klub prvenstva i iskreno vjerujem da može ostvariti zacrtani cilj, odnosno obraniti naslova prvaka”, izjavio je nakon utakmice BarbarićNakon domaćeg poraza od Metalleghea (2:0) u susretu 22. kola Premijer lige BiH trener Zrinjskog Ivica Barbarić podnio je ostavkuTrener Zrinjskog Ivica Barbarić podnio neopozivu ostavku

“Prije svega želim čestitati Metallegheu na zasluženoj pobjedi. Danas su bili puno bolji, dok smo mi odigrali još jednu jako lošu utakmicu. Maksimalnu odgovornost preuzimam na sebe i zbog toga sam odlučio odstupiti. Ostavka je neopoziva. Sada slijedi stanka u prvenstvu, a iskreno vjerujem da će se momčad konsolidirati i zaigrati bolje nego u prethodnim utakmicama. Zrinjski je i dalje vodeći klub prvenstva i iskreno vjerujem da može ostvariti zacrtani cilj, odnosno obraniti naslova prvaka”, izjavio je nakon utakmice Barbarić.

Nakon što je preuzeo momčad u zimskoj stanci, Barbarić je u šest službenih utakmica upisao dvije pobjede, jedan neodlučen rezultat te tri poraza.