VELIKI PREOKRET Ante Ćorić: “Ostajem u Dinamu, presretan sam!”

0
492
ANTE ĆORIĆ ostaje u Dinamu, odlučeno je nakon sastanka obitelji Ćorić i čelnika Dinama.

Danas je u Maksimiru održan važan sastanak nakon kojeg su razriješeni svi problemi između Dinama i Ante Ćorić.

U Maksimiru su se našli Zoran Mamić, Tomislav Svetina, Damir Krznar i Igor Cvitanović, na drugoj strani bili su Ante Ćorić i  njegov menadžer Andy Bara.

Ćorić je nakon sastanka za Goal.com izjavio da je presretan, iako je u studenom na Instagramu objavio post u kojem je žalio što na stadionu nema Bad Blue Boysa, te tvrdio da “svi znaju zašto ga Mamić ne stavlja u prvu momčad”.

“Gotovo je, ostajem u Dinamu” rekao je Ante Ćorić nakon sastanka.

“Otvoreno smo razgovarali i sve se dogovorili. Ljudi iz kluba obećali su mi bolji tretman, to je sve što sam tražio. Sada znam da ću ovdje igrati, postati važan igrač. Meni je najvažnije da će u budućnosti sve biti korektno. A ja ću i dalje maksimalno izvršavati svoje obveze prema klubu.”

O njegovom nezadovoljstvu u Maksimiru saznali su i mnogi europski klubovi, pa su se s ponudama odmah počeli javljati Dinamu. Za talentiranog veznjaka zainteresiran je čak i veliki Real, a madridski mediji pisali su da ga kraljevski klub želi što prije dovesti.

U Dinamu su također zadovoljni današnjim razgovorom:

“Za Dinamo to nikad nije ni bilo upitno. Stvar je bila jedino u tome da je morao na terenu pokazati sve što zna i na taj način zaraditi povjerenje trenera. Ćorić je u zadnje vrijeme govorio da želi promijeniti sredinu, no to su bile samo riječi.” bpz.ba