VIDEO POBJEDNIK PINKOVIH ZVIJEZDICA Marko Bošnjak nova je balkanska tinejdžerska zvijezda

0
341

Marko Bošnjak- pobjednik Pinkovih zvijezdica. Screenshot Pink.rs

Pobjednik druge sezone najpopularnijeg dečijeg glazbenog natjecanja u regiji je Marko Bošnjak, 11 godišnji dječak iz Rame, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Publika je svojim glasovima odlučila da pobjednik druge sezone Pinkovih zvijezdica bude dječak koji je svojim glasom oduševljavao sve iz nedelje u nedelju.

Jutros u 3: 46 minuta na kraju vuišesatnog superfinala u kojem su se natjecali najbolji od najboljih voditeljica emisija “Pinkove zvijezdice priopćila je rezultate posljednjeg presijeka glasova kada su u finišu ostali Martija Stanojković i Marko Bošnjak. Najviše glasova publike dobio je dječak kojeg su na Pinku prozvali “Božije dijete”

Marko nije mogao sakriti suze! Ostali natjecatelji su ga grlili i čestitali mu na pobjedi. U studiju je sjajna atmosfera i svi slave zajedno s Markom i njegovom obitelji.

marko i martijaMarko Bošnjak i Martija Stanojković

Kroz ovo natjecanje, Marko je pokazao vanserijski talenat a nerijetko je svojim nastupima izazivao suze članovima stručnog žirija.

Marka smo svi zavoleli zbog njegovog sjajnog glasa, ali i šarma koji posjeduje. Pokazao se kao sjajan imitator, a pred njim je sigurno blistava karijera.

zvijezdice

– Sad je napokon kraj, ovo je sedamnaesti naš dolazak u Beograd, a on je broj sedamnaest. Možda to nešto znači. Žao mi je što je sada kraj, nedostajaće nam sve ovo – rekla je Markova mama.

– Martija je zahtjevna, perfekcionista! Ona se trudila da svaki nastup bude savršen. A nervozu zbog toga uvek je trpjela majka, naravno – otkrila je Martijina mama.

 

Marko Bošnjak se poslednji put u superfinalu predstavio pesmom Jadranke Stojaković “Što te nema”. Publika u studiju za vrijeme njegovog nastupa nije prestajala skandirati i aplaudirati. Poslušajte Markov superfinalni pobjednički