Više od 50 igrača na prvom treningu Mladosti

0
224

U nedjelju je u kampu ‘Musa-Karačić’ na Mostarskom blatu službeno počeo s radom Hercegovački nogometni klub Mladost iz Širokog Brijega. Grad na Lištici tako je postao bogatiji za još jedan sportski kolektiv.

Već na prvom treningu odaziv je ugodno iznenadio trenere i cijelu upravu kluba, a došlo je njih više od 50, a već na sljedećem treningu trebalo bi ih biti još više jer se u međuvremenu javilo još nekoliko igrača.

Prije samog početka treninga, igrače je pozdravio trener Vlado Hrkać – Duce koji im je ukratko objasnio kako će klub funkcionirati i što očekuje od njih na samom početku. Član uprave kluba i jedan od igrača, Andro Hrkać, detaljnije je upoznao sve nazočne o djelovanju kluba i ambicijama te je pozvao i ostale da se priključe Mladosti.

HNK Mladost će se u prvoj sezoni svoga djelovanja natjecati u najnižem rangu natjecanja, a zbog prijava ostalih klubova još nije poznato hoće li to biti Županijska liga na razini Županije Zapadnohercegovačke ili možda Međužupanijska nogometna liga koju bi zajednički sačinjavali klubovi iz naše i susjedne Hercegbosanske županije. Liga bi trebala početi krajem rujna ili početkom listopada.

Dvoipolsatni trening odrađen je na terenu s umjetnom travnom kampa ‘Musa-Karačić’, a iz HNK Mladosti zahvalili su se Nogometnom klubu Široki Brijeg na ustupljenim terminima u kampu za treninge i nadolazeće utakmice.

Iz Mladosti su naglasili da se i na sljedećim treninzima svi zainteresirani mogu priključiti te će se kroz sljedećih par mjeseci izvršiti selekcija igrača. Sve informacije možete dobiti na službenoj Facebook stranici HNK Mladost ili na broj mobitela 063/886-785 (Vlado Hrkać – Duce).

Igrači Mladosti danas će zajedno ići na hercegovački derbi u Mostar kako bi podržali nogometaše Širokog Brijega. bpz.ba