Životni tjedni komentar….”Ej ženo što ti bi” – Ja nisam prodana duša”

0
380

.”Ej ženo što ti bi”…………ovih dana me srce boli, a duša para od bola na pomisao na Hercegbosansku županiju, koja je bila ponos svakoga domoljubnoga Hrvata, a posebno HDZ-cu  Čim prođe Studena Vrila osjećao bi se ponosno, sigurno i dobrodošlo u HB županiju, a nekako se u glavi javljaju sjećanja na sve povijesne događaje i slavna imena zapisana na “tvrdoji stini”
Ako bi krenuo preko Seonice prema Kongori mnogo je lijepih i domaćinskih ognjišta koje možeš posjetiti. U Mace, u piceriju Kongora, ili krenuti prema Brišniku i Kovačima  “pukla” cesta  duvanjskim poljem , ne moraš ići u grad  možeš u restoran kod Laze na duvanjsku pitu. A kršnih momaka od plemena Kelava, Letica, Tokića, Bagarića, Kovačevića, Dukića, Madunića, Baćka, Šarca, Buljana, Matića ili Vukadina i Mladež….. …I DRUGE….. ma samo reci šta želiš. Ako kreneš dalje preko Šuice  javi ce Cipi, Zlatku, Brajki a možeš i prema Livnu, eh nema više starog Bakovića i još mnogih nema, Ako hoćeš u Kupres imaš Ivana Ivića, Pericu Romića, hvala Bogu uvijek je netko dežurni.
Slikovni rezultat za borjana čović ivić
Sve je tako bilo i bilo je dobro, predobro se osjetilo zajedništvo i sklad, domaćinska dobrodošlica na svakom koraku hercegbosanske županije do 2020 godine i uzdignuća sile i bahatosti “razarača” zajedništva i sloge hrvatskog korpusa. Žena svojom bahatošću i egoizmom sve slomi i uništi u dahu, bez otpora u nutrini strukture i snage HDZ-a i isto nastavi u 2021 godini, napravi oporbu tamo gdje je bilo jedinstvo, upropasti sklad obitelji (kao zločasta nevjesta  među braćom) i zatemelja loš temelj  za Opće izbore 2022 godine. Ujedini sve druge političke opcije u Hrvata (stare i nove) HDZ 1990, HNP, HRS, u županiji koja je bila primjer snage i zajedništva.
Apeliramo na sve koji imaju uticaja i sve koji mogu reagirati i govoriti “spasite nam Kupres” Ova zaraza će se proširiti dalje, ako je ne spriječimo, bit će kasno. Sumnja ide daleko i javlja se veliki upitnik, tko i zašto ovo čini iz kojih centara moći se ruši hrvatski politički korpus????
Ženo tko si ti, zašto si razbila hrvatsko zajedništvo? Ne mogu vjerovati da ne izvršavaš naredbe vladara iz sjene.
Ali jedno znaj, zlo nikad nema zadnju riječ.
Kad shvatiš šta si učinila, moli, pokaj se i traži oprost od Boga i naroda. Bog ima zadnju riječ. U Božijim rukama je spasenje. Ako se istinski od Boha pokaješ, možda ti Bog i oprosti, ali razbijeno hrvatsko zajedništvo osta kao vječna rana i grijeh.
ANALITICKI TIM BPZ
 VODITELJ TIMA
MLADEN LJUBIC VAJTA
Slikovni rezultat za hdz bih zajedništvo