FIS Vitez:STIGAO U HERCEGOVINU

0
1263

Jedan od vodećih prodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini kompanija FIS d.o.o. napokon, na radost mnogih kupaca, danas je otvorio svoj prodajni centar i u Mostaru. Za ovaj dugoočekivani dan FIS je svojim kupcima priredio cjelodnevnu zabavu uz brojne promocije i degustacije, gratise, posebne popuste za otvorenje, poklone iznenađenja. I to nije sve- za kupce su priredili i nagradnu igru “U FIS požuri, Sanderom odjuri!” u kojoj je glavna nagrada automobil Dacia Sandero.

Valja istaknuti da je ovo FIS-ov trinaesti prodajni centar u Bosni i Hercegovini, ali ujedno i prvi na području Hercegovine. Na 7 000 m2 prodajnog prostora, kupcima u Mostaru bit će ponuđen širok asortiman proizvoda koji nimalo neće zaostajati u odnosu na onaj u ostalim FIS prodajnim centrima, počevši od tekstila i obuće, kućnih potrepština, namještaja pa do prehrambenih i proizvoda za gradnju.

Uz veliku nazočnost građana koji su došli na otvorenje ovog centra, novu poslovnicu otvorili su kćerka vlasnika Marija Gudelj  “nova” Kraljica u svjetu Gospodarstva i  direktor FIS-a Zoran Maros. U Mostaru je također stigao i vlasnik Pero Gudelj .

Nema sumnje da će Mostarci ali i ostali žitelji Hercegovine imati priliku u novo otvorenom prodajnom centru pronaći sve ono što im je potrebno iz širokog asortimana lanca FIS Vitez. bpz.ba

Nekoliko fotografija sa otvaranja pogledajte u nizu ispod teksta.

TAGOVI
 bpz.ba