Lejla Pilavdžić “Nastojim se neprestano usavršavati,stavljajući svoj život u službu Humanosti”

0
1791

Obilježavajući slikovno sa prijateljicom možda i najsretniji studentski trenutak u mostarskom parku Zrinjevac, slučajno dobih čestitke od prolaznika, što me naravno obradovalo. Slijedeći prijedlog me iznenadi, budući da je glasio ovako: Ako želite da se Vaš događaj nađe u javnosti – javite se, i imate prostor na mojim portalima. To neka bude od srca moj prilog vašem trudu i vašoj nagradi, koju ste zaslužili. Kontak imate na: mmportal.net. Prijedlog me oduševio, i ovim putem zahvaljujem na mogućnosti pojavljivanja na mmportal.net

                   

Zovem se Lejla Pilavdžić, studentica sam prve godine diplomskog studija Radiološke tehnologije, Fakulteta zdravstvenih studija, Sveučilišta u Mostaru, dobitnica Rektorove i Dekanove nagrade sa ostvarenim prosjekom 5.0 na trećoj godini preddiplomskog studija.
Čast mi je biti proglašena za jednu od najboljih studentica Sveučilišta u Mostaru, koje mi je dalo mogućnost stjecanja kvalitetnog znanja i vještina. Zahvaljujem se rektoru Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoranu Tomiću, dekanu Fakulteta zdravstvenih studija prof. dr. sc. Ivanu Vasilju, profesorima, prijateljima i kolegama, a naročito porodici na nesebičnoj podršci tokom cijeloga školovanja.
Rektorova i Dekanova nagrada za mene predstavljaju posebnu vrijednost. To su priznanja koja su rezultat rada, truda, zalaganja, a ponekad i određenih odricanja. Nagrade su dokaz da sam ispunila ciljeve koje sam željela doseći na prethodnoj godini studija.
Smatram od velikog značaja da pri izboru fakulteta treba razmisliti da li smo spremni i dosljedni nositi se sa svim zadaćama i ispunjavati ciljeve koji se od nas očekuju.
Mislim da bi svaki čovjek trebao nastojati raditi ono što istinski voli, dati doprinos za napredak društva i zajednice, i ono najvažnije – ne izgubiti sebe u svemu tome.
Uz dobru radnu organizaciju, ambicioznost i ustrajnost, sigurna sam da uspjeh neće izostati.
Nastojim biti dosljedna sebi i onome što radim, a put koji sam odabrala zahtijeva prvenstveno humanost – budući da ništa nije dragocjenije od ljudskoga života. Vodeći se time, nastojim se neprestano usavršavati, stavljajući svoj život u službu humanosti. “ovo je Kraljice za tebe.bpz.ba