Tea Ružić “Ustrajno do Pobjede” Izborna jedinica 515 “

0
547
Dragi prijatelji,
Na početku Vam želim reći hvala što ćete uz sve svoje životne probleme i obveze današnjice izdvojiti i nekoliko trenutaka za mene. Hvala Vam što sam kroz prethodne izborne procese shvatila koliko ljudi koji okružuju mogu nositi do uspjeha i biti snaga koja tjera ustrajno naprijed.
Kao mlada žena, osjetila sam da su ljudi, jedan mozaik koji te definira ne samo kao nekog člana skupštine ili parlamentarca, nego i kao osobu. Što je u konačnici i najvažnije. Dobar čovjek je zasigurno i kvalitetan parlamentarac, koji empatijom doprinosi napretku cijele zajednice. Jer nije važno da samo pojedini među nama uspiju.
U sljedećem razdoblju nastavljam biti Vaš snažan glas, glasnik svih onih stvari i životnih segmenata kojima mogu doprinijeti osobno, kao i HDZ Bosne i Hercegovine i Hrvatski narodni sabor BiH. Glasnik da svaka mlada žena, osjeti sigurnost uz osiguranu vlastitu egzistenciju postati majka. Neka naše uređene škole i vrtići ponovno budu mjesto prepuno dječijeg smijeha, druženja i nadasve kvalitetnog odgoja.
Neka naše zajedništvo hrvatskog duha bude motiv i snaga svima nama u ovim izazovnim vremenima.
Hvala Vam!
#zajedništvom_do_pobjede
#stvaramo_promjene_za_buducnost
2️⃣#tearuzic 🔴⚪🔵

                     Tea Ružić “Ustrajno do Pobjede”                                            Izborna jedinica 515

Može biti slika sljedećeg: tekst

Slika

Autor; Objave Mladen Ljubić- Vajta