Anđelo (Stipe) Kvesić među elitom traži svoj put do zvijezda!

0
467

Anđelo Kvesić na nakon izvrsnih rezultata u pripremnom periodu, posebice zlatne medalje na KARATE1 Premier ligi u Laškom i naslova prvaka Hrvatske u teškoj kategoriji, pokušati će ostvariti povijesni rezultat i stići do medalje na smotri najboljih karatista Europe. Prva prepreka na putu do medalje, danas u 11:00 sati mu je Slovenac Budinja.

Osim pojedinačnog nastupa Anđelo nastupa i u ekipnom dijelu gdje će mu se pridružiti dvojica klupskih kolega, brat Ivan i Ivan Martinac. Njemačka će im biti protivnik u prvom kolu.

S njima je na Europsku smotru otputovala braniteljica naslova prvakinje Europe Mašu Martinović te trener Danijel Vučić.

„Četiri predstavnika iz K. K. Hercegovina-Zagreb, veliki je uspjeh za klub. Ekipa je motivirana i spremna te možemo se nadati dobrom rezultatu Hrvatske reprezentacije pa tako i naših četvero predstavnika. Ostaje mali žal da među putnicima nije i U21 prvakinja Europe Tina Marić jer je rezultatima pokazala kvalitetu, ali njeno vrijeme dolazi.“ ističe Danijel koji i sam nestrpljivo očekuje nastupe, a svi mi se nadamo i ponekoj medalji.

Natjecanje počinje danas i traje do nedjelje, a borilištaufrancuskom graduMontpellieruokupila su sve najbolje karatisteEurope, njih više od 400 iz 47 europskih zemalja.

Sve uživo s Europskog prvenstva možete pratit ovdje bpz.ba