‘ÄŒESTO JUDE PRAVEDNIMA SUDE

0
477
05.08.2015., Knin - Koncert Marka Perkovica Thompsona povodom svecanog obiljezavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

MARAS SE OBRUŠIO NA THOMPSONA: ‘Pa Marka Perkovića bi Lalovac trebao angažirati kao primjer kako se uredno plaćaju porezi’

Autor: M. Marić / A. Pranjić

”Ako je to doista ministar onda je zapanjujuće čime se bavi jer to nije njegov osobni profil već službena stranica jednog političara u Å¡to mi uopće sumnjamo da oni to i raspoznaju”, izjavili su.

Ministar Gordan Maras u ponedjeljak se na svojoj službenoj  Facebook straniciobrušio na pjevača Marka Perkovića Thompsona i navodi kako je 20. obljetnicu VRA ‘Oluja’ iskoristio za zaradu.

“Nemoguće, da bi Thompson zarađivao na Oluji..to su sve udbaške laži. Pa Marka Perkovića bi Lalovac trebao angažirati kao primjer kako se uredno plaćaju porezi. Posebno se u tome istakao kada je poslovao sa Sanaderom i Barišićem“, napisao je Maras.

Pojedini mediji javljaju kako je lokalnim ugostiteljima zasmetala navodna“Thompsonova tvrtka” za koju smatraju kako je držala ugostiteljstvo na koncertu i time onemogućila lokalnim ugostiteljima mogućnost prilične zarade?!

“Šta ja znam čiji su bili šankovi i štandovi!”, kazao je Zdravko Barišić, menadžer pjevača Marka Perkovića Thompsona, na pitanje o tome tko je zaradio od veličanstvenog koncerta u Kninu koji je okupio skoro 100 tisuća domoljuba.

“Nikakva Thompsonova tvrtka nije bila uključena, nije imala nikakav ugovor niti je ispostavila ijednu fakturu’, dodao je Barišić. Osim toga kazao je da  koncert poput ovoga “ne može biti ni na dobitku ni nagubitku te nitko za koncert nije tražio honorar”.

Kontaktirali smo i uredništvo koje stoji iza službenih stranica Marka Perkovića Thompsona.

”Ako je to doista ministar onda je zapanjujuće čime se bavi jer to nije njegov osobni profil već službena stranica jednog političara u što mi uopće sumnjamo da oni to i raspoznaju”, pa nemaju ni verifikaciju od facebooka tako da vjerojatno iza te stranice može biti i neko dijete u što je vjerojatnije izjavili su. No, valja se zapitati bi li si jedan ozbiljan ministar dozvolio komuniciranje putem društvenih mreža na toj razini. Proučite li malo svjetske političare, vidjet ćete kako je svima, barem Facebook, verificirao stranicu”, rekli su.

Podsjetimo, Ministarstvo obrane i branitelja te Grad Knin bili su službeni organizatoriveličanstvene proslave 20 godišnjice Oluje u Kninu. Gradonačelnica Knina Josipa Rimactada je kratko izjavila: “Thompson je poklonio svoj nastup Kninu, a mi smo povodom proslave Oluje sve javne površine dodjeljivali na korištenje bez naknade. I njemu, ali i svim ugostiteljima, kao i vlasnicima štandova sa suvenirima”.

Kraj ovog članka možemo jedino zaključiti stihom Markove pjesme: ”Napadaju ta sluganska pera k’o da oni branili su sela, miševi iz rupa izišli! Eh, što im se povampire lica kad se vije naša šahovnica!”bpz

ba