Dalić: Reprezentaciju želim na Poljudu, uvijek sam bio Hajdukovac

0
678

Knjiga izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića “Rusija naših snova: Kako smo Hrvatsku učinili najsretnijom zemljom na svijetu” promovirana je u četvrtak u Domu hrvatske vojske u Lori gdje su je posjetitelji razgrabili i istodobno strpljivo čekali u redu kako bi im izbornik kupljenu knjigu i potpisao.

Tematika knjige je ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Rusiji na kojemu je Hrvatska osvojila drugo mjesto, što je jedan od najvećih uspjeha u povijesti hrvatskoga sporta. Urednici knjige su glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko i novinar Dražen Antolić.

Dalić: Reprezentaciju želim na Poljudu, uvijek sam bio Hajdukovac

Knjiga sadrži 180 stranica i prodaje se po cijeni od 49 kuna (oko 12,5 KM), a u prodaji je na kioscima od 8. prosinca. Na splitskoj promociji knjiga se mogla kupiti i u tvrdom uvezu po cijeni od 99 kuna.

Tijekom promocije održan je panel razgovor na pozornici u kojem su sudjelovali sportski novinari, kao i vaterpolski izbornik Ivica Tucak. Izbornik Dalić tom je prilikom, među ostalim, istaknuo kako želi da se nogometna reprezentacija vrati u Split i nastupi na stadionu Poljud jer je “uvijek bio i ostao Hajdukovac” nakon čega mu je dvorana zapljeskala.

Tom je prilikom župan Blaženko Boban izborniku Zlatku Daliću uručio povelju Splitsko-dalmatinske županije.

Sav prihod od prodanih knjiga bit će usmjeren u humanitarne svrhe udruzi Vatreno srce za pomoć potrebitoj djeci.