Detalji napada na Zdravka Mamića: Filmski pokušaj ubojstva pred 40 članova obitelji!

0
156

Čelnik Nogometnog kluba Dinamo Zagreb Zdravko Mamić upucan je danas u Tomislavgradu. Nakon što je ranjen u nogu Mamić je prebačen u Dom zdravlja u Tomislavgradu, a stanje mu je stabilno.Detalji napada na Zdravka Mamića: Filmski pokušaj ubojstva pred 40 članova obitelji!

Kako doznajemo, Mamić je ranjen u predjelu desne natkoljenice, u trenutku kada je, kako su nam potvrdili, Mamić obilježavao godišnjicu smrti oca, zbog koje se nalazio u Hercegovini, a s njim u društvu je bilo 40-tak članova uže i šire obitelji.

Navodno su čelnika Dinama dva maskirana napadača sačekala ispred kapelice i to u trenutku kada je izlazio iz nje, nakon čega je pucano na njega. Napadači su u pravcu Mamića ispalili više hitaca, a pogodio ga je jedan.

Ubrzo nakon napada, maskirani muškarci su se udaljili s mjesta zločina i za sada im se gubi svaki trag.

U izjavi Zdravko Mamić kratko je kazao kako je izbjegao pogibelj i kako je sve u redu, a o mogućem počinitelju i okolnostima nije želio razgovarati.

U policiji pretpostavljaju da je napadač pješke došao na mjesto događaja, te pripremio sačekušu za Mamića.

Inače, mjesto na kojem je izvršen napad na Zdravka Mamića nalazi se na vrlo nepristupačnome terenu, s mnoštvom seoskih puteljaka i kozjih staza. Radi se o relativno velikom krškom području i s napuštenim kućama. Udaljenost do granice s Hrvatskom mjeri se u metrima, a ne kilometrima.

hercegovina.info