Evo što vrijeme rođenja otkriva o vašoj osobnosti!

0
159

Jeste li samouvjereni i opušteni ili pazite kako će vas doživjeti drugi ljudi? Pogledajte koliko je vrijeme rođenja odgovorno u stvaranju vaše osobnostiJeste li ikada čuli da vrijeme vašeg rođenja zapravo utječe na vašu osobnost? Naime, vjeruje se da upravo vrijeme rođenja definira kakvi smo ljudi, koje su naše vještine i naš karakter.

Pogledajte što vrijeme rođenje otkriva o vama:Evo što vrijeme rođenja otkriva o vašoj osobnosti!

Između ponoći i 2 sata ujutro

Samouvjereni ste i opušteni u socijalnim situacijama koje su vam poznate. Tragate za stabilnošću i sigurnošću i zato vas neki smatraju rezerviranom osobom. Volite educirati i poticati ljude da žive po pozitivnim društvenim načelima. Obitelj vam je na prvom mjestu.

Između 2 i 4 sata ujutro

Neumorni ste i znatiželjni te uvijek tragate za nečim novim. Intelektualni ste i odličan komunikator te odan prijatelj. Volite čitati, pisati i putovati, a privlače vas nježniji sportovi.

Između 4 i 6 sati ujutro

Trebate se naučiti zauzeti za sebe. Znate da je dijeliti dobra stvar pa volite pomagati i motivirati druge ljude. Romantičar ste, ali ponekad ste i previše tvrdoglavi.

Između 6 i 8 sati ujutro

Osjećali biste se odlično u bilo kojem umjetničkom polju. Želite se osjećati važnima i puno zahtjevate od sebe. Imate veliku potrebu za odobrenjem od drugih. Prirodni ste vođa koji ponekad previše šefuje.

Između 8 i 10 sati ujutro

Vrlo ste osjetljivi pa vam pomažu aktivnosti poput meditacije. Volite provoditi vrijeme sami i ne žudite za svjetskom slavom. Volite pomagati drugima tako da ih smirujete i unosite sklad u život.

Između 10 sati ujutro i podneva

Društvena ste osobnost. Volite biti s osobama koje dijele vaše interese. Dobri ste timski igrač i znate kako zbližiti ljude. Uvijek tragate za novim prijateljima, značajnim trenucima i zabavnim iskustvima.

Između podneva i 2 sata popodne

Ambiciozna ste i odgovorna osoba koja kako se odgovorno nositi sa svim zahtjevima. Želite da vam se drugi dive jer znate što želite, ali budite oprezni – vaši poslovni uspjesi mogu ugroziti vaš privatni život.

Između 2 i 4 sata popodne

Vrlo ste aktivni i avanturistički. Ne volite rutine ili stabilnost i uvijek ste spremni istražiti nešto novo. Željni ste proširiti vlastite horizonte i često tragate za odgovorima na filozofska pitanja.

Između 4 i 6 sati popodne

Pozitivna ste osoba puna energije koja žeđa za razotkrivanjem životnih misterija, kako piše Bright Side. Ne volite uzimati stvari zdravo za gotovo, posebice kad se radi o ljubavi ili povjerenju.

Između 6 i 8 sati navečer

Posjedujete poseban dar – razumijete potrebe drugih ljudi te imate odličnu sposobnost stavite se u kožu drugih. Izbjegavate sukobe ili postavljanje previše pitanja. Prihvaćate život takav kakav je.

Između 8 i 10 sati navečer

Osjećate se odlično i ako niste u centru pažnje. Godi vam kad pomažete drugim ljudima, volite kad vas se cijeni. Perfekcionist ste i ne volite činiti greške.

Između 10 sati navečer i ponoći

Znate tko ste i što želite, zračite radošću i životnom snagom. Cijenite kreativnost i željni ste pozornosti i slave. Kako biste postigli svoje ciljeve uvijek se potičete da prelazite vlastite granice.