INTERVJU/Mirko Hrkač :SLIJEDIM SV0JU ŽIV0TN0ST !

0
568
Ekskluziva – razgovor sa futsal draguljom , sa Hercegovačkog kamenjara .
Za portal REP0RTERm365….govori Mirko Hrkać ,futsal reprezentativac BiH ,te  novi igrač CBM Matera (kluba Serie A-Italy)!
U sportskom žargonu treba istaći da je za kratko vrijeme Hrkać postao miljenik navijača , a sve češće dobiva povjerenje i trenera , ulazi u igru kao pričuva , a ima i važnu ulogu kada ekipa  igra u stilu- taktički  ”vratar/igrač ..” , t.j. traži se rezultat .
”Sanjam svoju Hercegovinu ,svoj kraj -Široki , Purin Gaj, i Mostar ..i eto Božji puti Me dovedoše do Matere u Italiji .. ” — kaže na početku  MINI Intervjua ,naš sugovornik .
Kako kažu stari mudraci/od stoljeća sedmoga ..” Naš dečko.. , a Europski dragulj ..” .
Mirko Hrkać je bio dečko koji obećava ,i Talenat ovog maloNogometnog prostora – Hercegovine ,sa  motivacijom  , ambicija , volja ,loptaš – udarač  sa obje noge , potencijal  vrijedan pozornosti .
I  tako je bilo , nije više dečko koji obećava – nego  postao virtouz ,hakler malog terena , sada je zreo momak koji zna postaviti stvari na svoje mjesto , igrač koji diže publiku na noge svojim potezima i golovima .
”Pozvali su Me ,i došao sam , zadovoljan tretmanom ,dobra klapa . Momčad koja ima ambiciju da se plasira u Play 0ff ,među 8 ekipa , od 16 ,koliko je u elitnom rangu /Seria A , u sezoni 2o21. – 2o22.g.
Čelni ljudi KLuba , sa ambicijom da premašimo prošlu sezonu , kada je KLub bio 8.-mi u prvenstvu .
Jedan broj ”pojačanja ” – novih igrača , i Brazilac i Ja , i vidim da će se to posložiti  tijekom utakmica , krenulo prvenstvo i već odigrana 4 kola  , imamo  polovičan učinak , dva trijumfa od 1 : 0 protiv Napoli , i 4 – 2 sa M.Catania ( zabio sam gol ) .
Porazi u rezultatu 5 – 4 ( zabio gol ..) od Pesaro, i L84 ..2 – 1 , stanje na ljestvici , 8.mjesto sa 6 bodova .
Slijedi nam 5.kolo ( petak ,22. 1o. ) ,igramo doma ,rival je Sandro Abate , ‘favorit na papiru..” ,naš  parket i očekujem pobjedu .
I prije u kontrolnim utakmicama dobro sam odigrao , dao  2  pogotka .
Mjesto je dobro , Klub/CBM Matera je iz jednog malog gradića , jedan od najstarijih u Italiji , a gradić Matera je u ponudi  T0P 1oo mjesta Europske turističke ponude .
Što još kazati – NEzaboravljam divne trenutke provedene u Zrinjskom , pa FC Mostar SG , izlasci u Mostaru , igra u MNK Square Dubrovnik .
NEdostaje Mi 0bitelj /majka Anđelka i njezina kuhinja , otac Stipan i njegovi životni savjeti , ali imam životni put , zdravlje služi , Italija je predivna zemlja …..” !
Zaželjeli smo  našem reprezentativcu dobre igre , dobro zdravlje , i da pomogne  Klubu/CMB Materi u ambiciji ,borbe za Tutulu prvaka Italije .
Na koncu ,od Hrkaća smo – Redakcija , dobili dres KLuba ( Mantova ..),za koji je igrao u prošloj sezoni .
H V A L A ………redakcija portala !
REP0RTERm365…..Mostar , 2o. 1o. srijeda 2o21.g.
Miljenko-Cibos DŽidić i Anđelka Hrkać