Izaslanstvo HDZ-a BiH i HNS-a obilježilo blagdan Svih svetih i Dušni dan

0
252

U povodu svetkovine Svih svetih i Dušnoga dana, danas su na Rimokatoličkom groblju “Masline” u Mostaru ispred središnjeg križa, na grobu pokojnog doministra MUP-a Federacije BiH Joze Leutara i kod spomen obilježja na Trgu hrvatskih velikana položeni vijenci i zapaljene svijeće.

Uz predsjednika HDZ-a BiH i HNS-a Dragana Čovića, vijence su položili i zamjenik predsjedatelja Doma naroda BiH Bariša Čolak, ministar unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Slađan Bevanda, predsjednik Glavnog vijeća HNS-a i nositelj liste HDZ i Domoljubne koalicije za 11. izbornu jedinicu iz BiH Božo Ljubić, kandidat s liste HDZ-a i Domoljubne koalicije i zastupnik u hrvatskom Saboru Ivan Šuker, Glavni tajnik HDZ-a BiH Vlado Džoić i predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg.

HDZ2

Uz visoko izaslanstvo HDZ BiH, to su učinili i predstavnici Udruga stradalnika Domovinskoga rata, HVIDR – e, Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Herceg – Bosne, HZ Herceg – Bosna i hrvatske komponente Oružanih snaga BiH. U Mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve služena je sveta misa zadušnica za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje, priopćeno je iz HDZ-a BiH