Izvanredni politički komentar….Oj Ivane s Kupresa bjela ….(.maske su pale).

0
952

Predsjedništvo HDZ BIH je preuze lo odgovornost za HDZ Kupres…….. Nikad više neću istraživati ni voditi analitički tim a pogotovo politički montiran. Narod traži istinu, nema više šutnje pred političarima. Svatko je shvatio osim onih koji su se odnarodili poput naše Borjane Krišto. U trenu mi je bude žao ali kad joj vidim prve suradnike, sve bih pokidao zubima oko sebe. Žalosti me da predsjedništvo stranke nije ranije reagiralo i pravovremeno spriječilo veliko zlo, razbijanje zajedništva.
Branko Ivković, Darinko Mihaljević i Ivan Jozić uz Borjanu Krišto nisu mogli ništa drugo nego uništiti sve što vrijedi, pa i ono najvrijednije HDZ i hrvatsko zajedništvo HBŽ  Posljednji udar na putu razbijanja je Kupreški HDZ  za utorak je zakazana 1. sjednica nelegalnog županijskog odbora kojim predsjedava nelegalni i nelegitimni  predsjednik  Branko Ivković. Radi informiranja javnosti Predsjedništvo HDZ BiH na čelu sa predsjednikom Draganom Čovićem je na zadnjoj sjednici preuzelo odgovornost  zaustavljanja procesa raspuštanja i cijepanja zajedništva., tako da je legalitet i legitimitet razrješenja pruzet u obvezu i ovlast. Ako se dogodi da nelegalni i nelegitimni županijski odbor HDZ HBŽ  donese neku odluku da narod zna, to je odluka predsjednika Čovića i Presjedništva HDZ BiH Slikovni rezultat za na kupresu čović borjana ivić
Analitički tim saznaje iz povjerljivih izvora kako se traže/lobiraju povjerljive ruke koje će isključiti Ivana Ivića, a to je dvosjekli mač  Koja god bude naredba izdata od Predsjednika i Predsjedništva, Prvakinja više nije samostalna u odlučivanju, a ako se donese odluka o isključenju, članovi Predsjedništva koji ne podržavaju isključenje bi trebali ponuditi ostavku, što je daljnje cijepanje zajedništva. (ako to ne učine kukavice su)
Drugi scenarij je da Prvakinja igra duplu igru, jer svakako mora rezriješiti nelegalno izabranog Branka Ivkovića, možda radi za međunarodnu zajednicu i razbija hrvatsko zajedništvo. Nema treće opcije. Veliko zlo je učinjeno hrvatskom korpusu, nelegalnim isključivanjem iz HDZa i prikrivanjem svojih neuspjeha koji su vidljivi ako se analiziraju rezultati izbora. HDZ Kupres i Vukadinov “nacionalni pomak” su  po broju osvojenih glasova veoma bitan pokazatelj koji Borjana “baca na pod”  Takvo ponašanje otvara sve sumnje u cilj  da se razbije hrvatski korpus i zajedništvo koje je iznad pojedinačnih interesa.
Nameće se samo od sebe pitanje “za koga radi i kakav je cilj, tko je nalogodavatelj” itd  (izvršava pogubnu politiku samouništenja hrvatskog političkog korpusa) Hvala Bogu da u Predsjedništvu sjede nacionalno svjesni i mudri ljudi koji  dugoročne ciljeve vide kroz zajedništvo i koji su prepoznali opasnost urušavanja “zadnje crte obrane” HDZa HNSa i hrvatskog naroda.
Ako bi se ne daj Bože dogodilo isključenje “kupreških  momaka”  mnogo bi izišlo zdravog tkiva iz zajedništva, koje bi se 10. travnja okupilo na Kupreškom polju prigodom obljetnice stradanja i podiglo glas protiv rušitelja i neprijatelja  hrvatskog političkog naroda u BiH.
Vjerujem u razboritost i odanost Bogu svih dobronamjernih članova Predsjedništva, a posebno mudrosti Predsjednika, da će znati sačuvati “ognjište” Hrvata u BiH od svih sila zla i nečastivog koji dolazi u obliku “lažnog sjaja, moći i sebeljublja”
Narod treba Prvaka koji ga neće izdati i predati vragu ..
ANALITICKI TIM BPZ VODITELJ TIMA MLADEN LJUBIC VAJTA