Karamarko: ‘Bojim se jedino Boga.

0
241
“Ja sam čist, doista, vjerujem da će Povjerenstvo tako i riješiti ovaj slučaj”, izjavio je Karamarko koji tvrdi da je stranka iza njega.

Uoči sjednice Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice, Nacionalnog vijeća HDZ-a, a zatim i sjednica Središnjeg odbora HDZ-a, Tomislav Karamarko je razgovarao s novinarima te je tom prigodom opovrgnuo da se razgovaralo o kaznama za zastupnike koji ne dolaze u Sabor.

“Pa nije poanta u kaznama iako ćemo razgovarati o načinu kako da poboljšamo rad našeg kluba i zaoštrimo odgovornost ljudi koji rade svoj posao ili ne rade… Pred nama su izbori, u završnoj smo fazi. Unutarstranačka je kampanja i to stranku stavlja u posebnu, natjecateljsku atmosferu, ne bismo htjeli da to utječe na redoviti rad stranke”, izjavio je Karamarko, dodajući da se dogovaraju oko završetka kampanje i nakon 28. 5. kreću “s novom snagom i energijom u daljnje poslove”, izjavio je Karamarko za N1.

Pitanje o tome kreću li i s novom koalicijom Karamarko je nazvao provokacijom:

“Čuli ste jučer što Bruxelles kaže o našim reformskim mjerama. Sve što je trebalo potaknuti u gospodarstvu je počelo, investicije su krenule – Dugo Selo, Gruž, Vodice… Ima toga još. Otvaramo DUUDI, želimo dovesti zdravi kapital koji će otvarati radna mjesta. Ovaj folklor s odnosima među strankama on se uvijek može riješiti uz pametan i nesebičan razgovor među nama o tome”, naglasio je Karamarko.

Što se tiče pitanja sukoba interesa vezanog uz tzv. aferu “Konzultantica”, Karamarko je istaknuo da se boji jedino dragoga Boga, a ne glasanja jednog povjerenstva.

“Ja sam čist, doista, vjerujem da će Povjerenstvo tako i riješiti ovaj slučaj”, izjavio je Karamarko koji tvrdi da je stranka iza njega.

Na pitanje je li HDZ podijeljen, odgovario je:

“Podijeljena stranka ne pobjeđuje… Pobjeđivali smo stranke koje su imale prekrasne rejtinge i Milanovića i njegovu bulumentu, koja je upropastila državu. Gdje su sada? Gledajte čime se bave. Obećali su pakao. Četiri godine smo imali pakao s njima i jedino što mogu raditi jest proizvoditi ovaj pakao, koji proizvode, a vjernici će reć’ – i završit će u paklu”.

Autor: T. P.Četvrtak, 19. Svibanj 2016. u 12:07

VEZANE VIJESTI