Karamarko nakon ostavke: ‘Idemo naprijed, naša domovina zaslužuje najbolje’

0
212

“Obećao sam stranci da ću održati saborsku većinu, no to nisam uspio”, kazao je Karamarko

Tomislav Karamarko danas je dao ostavku na mjesto šefa HDZ-a i nedugo nakon toga oglasio se i na svom službenom Facebook profilu. Karamarko se zahvalio svim Hrvaticama i Hrvatima koji su mu ukazali povjerenje.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Hrvatske demokratske zajednice. Obećao sam stranci da ću održati saborsku većinu, no to nisam uspio. Ovim činom želim potaknuti stranku da pronađe nova rješenja te da i dalje dokazuje kako je bila i ostala pobjednička stranka.

Ovom prilikom se zahvaljujem svim Hrvaticama i Hrvatima koji su nam ukazali povjerenje, svim članovima Hrvatske demokratske zajednice na svojoj bespoštednoj borbi za boljitak domovine te svima onima koji su mi bili i ostali podrška.

Svojim nasljednicima želim uspjeh te da beskompromisno rade na izgradnji bolje Hrvatske, motivirani ničim drugim nego ljubavlju prema njoj. Naša domovina zaslužuje najbolje, a nemam niti malo sumnje da će pobjednička stranka odabrati vodstvo koje to može i napraviti. Idemo naprijed, putevima koje smo zacrtali, a na putu prema boljitku nema stajanja”, napisao je Karamarko.

  bpz.ba