Keba o razvodu Severine i Igora: ‘Sve što rade, rade sebi’

0
655

Severina Kojić još u travnju vratila se iz Beograda, a od tada se, po svemu sudeći, nije vidjela sa suprugom Igorom Kojićem koji je ostao u Beogradu. Tada su krenula nagađanja kako se par razvodi, a oni se o svemu još nisu oglasili.


Srpski mediji, Alo i Kurir, pišu kako susjedi obitelji Kojić, gdje je Severina boravila za vrijeme karantene, kažu da nju nisu vidjeli već dulje vrijeme, a Igorov otac, pjevač Dragan Kojić Keba nije htio odgovarati na pitanja o njihovu razvodu pa je kratko odgovorio:

“Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a i uvijek su znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, rade sebi – rekao je Keba, koji je bio vidno neraspoložen, piše Alo.

Na pitanje je li došao kraj ljubavi njegova sina i Severine, također je znakovito odgovorio.

“Ako mene pitate, ljubav se nikada ne treba objašnjavati niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za obranu ni za napad pa će tako biti i ovoga puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav. Što će biti, neka bude. Samo da su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu”, kaže Keba.

Prokomentirao je i one koji blate njegovu obitelj.

“Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište, jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju što rade i pričaju. Ne bih da sudim nikome, niti to mogu, jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu”, kazao je Keba

Megy M. /Foto: Instagram