Koordinacija udruga grada Vukovara: Prestanite se igrati sa nama!

0
354

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara oglasila se priopćenjem za javnost u kome su poručili da odugovlačenjem s imenovanjem ministra branitelja neće donjeti koristi ni političarima ni braniteljima.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Poštovani, kao branitelji i stradalnici obraćamo Vam se iz grada koji je zasigurno najviše pretrpio u Domovinskom obrambenom ratu. Grada heroja, te Vama i cijeloj Hrvatskoj javnosti želimo reći PRESTANITE se igrati sa nama ,kako je moguće da unatoč evo već više od tri mjeseca niste donijeli odluku o našem ministru. Kako je moguće da jedino mi nemamo ministra i kakva je to poruka Hrvatskom narodu.

Imamo kandidata velikog čovjeka, stratega i domoljuba gos.Milijana Brkića koji zasigurno posjeduje sve potrebne reference za MINISTRA HRVATSKIH BRANITELJA, koji će zasigurno znati odgovoriti na sva naša pitanja,ali i sigurni smo da će ih znati i riješiti.Zar je toliko teško donijeti odluku o imenovanju gos.Brkića za ministra Hrvatskih branitelja,ili se bojite javnosti koja je ona ista koja još uvijek piše o Jugoslaviji i veliča lik i djelo Tita pa će nas proglasiti kriminalcima,teroristima,kvrgavim granama i da ne nabrajam kojim sve pogrdnim imenima.

Smatramo da takovo odugovlačenje ne može i neće donijeti koristi niti Vama niti nama koji smo stvarali Hrvatsku državu. Kako smo danas u vremenima kada svatko može postati saborski zastupnik,ali zasigurno nismo u vremenu kada svatko može biti Ministrom branitelja,iako bi to po Starčeviću trebao biti najčasniji doseg svakog Hrvata.Poštovani gospodine premijeru Hrvatske Vlade,i svi Vi koji odlučujete o imenovanju ministra branitelja zar ne vidite da je krajnje vrijeme rješavanja agonije”, stoji u priopćenju KUPDRGV-a koje potpisuje Franjo Šoljić.

 

M.M.bpz.ba