KOVAČIĆ istisnuo MODRIĆA iz prve postave REALA?

0
309

? Za Ronaldov 500. gol u karijeri jako je zaslužan upravo on!

Autor: I.Knežević

Ronaldo je sinoć skinuo i još rekorda. Izjednačio se s Raulom po ukupnom broju golova u dresu Reala. Sad ih obojica imaju po 323.

Cristiano Ronaldo sinoć je zabio 500. i 501. gol u karijeri, a ujedno je pobjegao Messiju na ljestvici najboljih strijelaca Lige prvaka. Naime, Ronaldo je došao do brojke od 82 gola u najjačem europskom klupskom natjecanju, dok je ozlijeđeni Messi ostao na 77.

Zanimljivo, upravo je naš Mateo Kovačić sjajnom loptom kroz sredinu pronašao Isca, koji je asistirao Ronaldu za prvi gol protiv Malma i tako zapravo zaslužan za “pola gola”. Ronaldo je sinoć skinuo i još rekorda. Izjednačio se s Raulom po ukupnom broju golova u dresu Reala. Sad ih obojica imaju po 323. S time da je Raulu trebalo 742 utakmice za 323 gola, a Ronaldu svega 308.

Također, Ronaldo je prestigao Raula i po broju golova u Ligi prvaka u dresu Reala, sada je na brojci od 67, a Raul je ostao na 66 golova.

Treba istaknuti i da je Kovačić igrao od prve minute te izašao iz igre u 73., dok je Modrić ušao u igru u 67. Vjeruje li to Benitez mlađem Hrvatu više?