LUKA PODRUG: Hrvati, birajte između sinova Oluje i sinove UDB-e!

0
493
bpz.ba

PIŠE: Luka Podrug

Udbaši potpuno vladaju Hrvatskom, sude i progone sinove Oluje koji su srušili njihovu Jugoslaviju, ali Njemačka sudi udbašima. Danke Deutschland!

Svi Hrvati koji vole, koji su sanjali i koji poštuju Neovisnu Hrvatsku, moraju još jednom reći veliko: Hvala Njemačkoj. Da su  udbaši Perković  i Mustač bili suđeni u Hrvatskoj i pred našim sudovima, za ubojstva i zločine prema hrvatskim domoljubima, bili bi zasigurno oslobođeni.

Prvo iz razloga što bi ih  aljkavo sudili njihovi suci, srčano  branili udbaški advokati, nevoljko optuživali orjunaški tužitelji, a manipulatorski, tendenciozno i navijački pratili njihovi udbaški, medijski sinovi. Brojni, stvarni i duhovni sinovi udbaša posijani  su na sve važne funkcije u okupiranoj, a ne slobodnoj Hrvatskoj i koče svaki postupak protiv svojih očeva i spriječavaju progon komunističkih zločina.

Hvala Njemačkoj na započetoj lustraciji u Hrvatskoj, koju moćni sinovi udbaša spriječavaju svim sredstvima. Na raspolaganju im je cijeli represivni aparat koji potpuno nadziru, državno odvjetništvo koje  ne podiže niti jednu optužnicu protiv komunističkih zločina i zločinaca, ali zato revno progoni hrvatske branitelje.

Sinovima Oluje, ukoliko napokon žele eliminirati udbaše i njihove potomke sa ključnih pozicija,  ostaje samo olovka i pravo glasa na predstojećim izborima, ako napokon svoj glas daju onima koji stvarno žele lustraciju. Za sada lustraciju, bolesnog i korumpiranog komunističkog kadra, žele samo pravaške stranke i braniteljske udruge. Sve druge stranke od udbaškog SDP- a, pa do lažno europskog HDZ- a, ili interesnog MOST- a, služe samo i isključivo zaštiti nepravedno stečenih privilegija  svojih očeva i prenošenja tih privilegija na njih, njihovu djecu.

Nakon presude demokratskog i neovisnog suda u Njemačkoj UDB- i i udbaškim čelnicima za svirepa zločinačka ubojstva nevinih rodoljuba, koja je provodila zločinačka tvorevina Jugoslavija, očekujemo  da napokon progledaju i posljednji slijepci i naivci. Jugoslavija je bila zločinačka komunistička tvorevina. Hrvatska je bila okupirana u Jugoslaviji. Komunizam je zločinački režim gori od fašizma. Lažni antifašisti su stvarni crveni fašisti, koji su ubijali neistomišljenike. Državni terorizam koji je provodila udba organizirala je Komunistička partija.  Sljednik Komunističke partije je  tzv. Socijaldemokratska partija.Komunistička partija je davala naloge za ubojstva i ona je stvarna zločinačka organizacija, a UDB- a je bila samo sredstvo izvršenja.

Moderna i demokratska Hrvatska se napokon mora suočiti s činjenicama koje proizlaze iz presude zločinačkom komunističkom sustavu. Napokon se treba i mora obračunati sa nositeljima toga zločinačkog sustava. Pravni slijednik zločinačke organizacije  Komunističke partija, je tzv. Socijaldemokratska partija. Došlo je vrijeme  za pokretanje postupka odgovornosti pravnog slijednika Komunističke partije, za zločine protiv hrvatskog naroda. Drugovi komunisti se više ne zovu komunisti nego socijaldemokrati, ali se nisu odrekli ni imovine, ni privilegija, ni poduzeća ni banaka ni medija, ni sudova ni državnih odvjetništva ni policije ni ministarstava … kojima upravljaju.

Bez trunke srama , udbaški sinovi su donijeli   tzv. Lex Perković ,a zapravoLex UDB- a, kojim su željeli spriječiti privođenje pravdi udbaških ubojica, svojih stvarnih i ideoloških očeva.  Poslije ove presude treba donijeti Lex Milanović ili Lex SDP, kojim će se zabraniti svako javno djelovanje komunističkoj partiji i udbaškim očevima i sinovima.

Pred Ustavnim sudom žurno treba pokrenuti postupak zabrane rada i djelovanja SDP- a kao pravne slijednice zločinačke Komunističke partije.

Napokon zakonom treba zabraniti i sa javnih mjesta ukloniti, zločinački znak komunističke partije crvenu zvijezdu petokraku i zločinačkog vođu satrapa, diktatora , krvanika i nalogodavca zločina Josipa Broza Tita.

Komunistički zločinci i udbaški sinovi, zakamuflirani iza lažnog antifašizma, čuvajući na zločinu stečene privilegije, partijske sinekure i ključna mjesta u privredi, sudstvu, policiji, medijima, a posebno tzv. civilnim udrugama, svijesno, sustavno i namjerno rastaču temelje Hrvatske kao neovisne slobodne i demokratske države, dok sinovi Oluje čame po zatvorima.

Ako nakon ovakve Njemačke presude UDB- i, komunizmu i Jugoslaviji, naivni Hrvati ne otvore oči i ne pomognu sinovima Oluje, da dovrše slavnu OLUJU i  pometu sinove UDB-e, onda nismo ni zaslužili Nezavisnu Hrvatsku Državu.

Nakon Lex Perković i presude udbaškim ubojicama, Milanović, Josipović , Pusić i drugi udbaški sinovi se moraju povući iz javnog života, Bajić, Cvitan i ostali zaštitnici udbaša u odvjetništvu, pravosuđu i policiji moraju biti odmah smijenjeni, a popis svih saborskih zastupnika koji su podržali Lex Perković treba javno objaviti, pa neka birači znaju kada budu glasovali  da podržavaju zaštitnike ubojica i zločinaca.

Ovo je javni poziv trenutačnoj hrvatskoj vlasti, predsjednici, premijeru i koaliciji HDZ i MOST, koji će pokazati svoju vjerodostojnost i opredijeljenost. Mogu birati između sinova Oluje i sinova UDBE.

Mi pravaši iz Hrvatske čiste stranke prava vjerujemo  kako preživjeli sinovi oluje i njihova djeca nisu zaboravili svoje poginule suborce i sve hrvatske  progonjene patnike, te kako će na ovim izborima pomoći Njemačkoj da provede lustraciju u komunističkoj Hrvatskoj. To je vrlo lako, samo svi domoljubi moraju izići na izbore i dati glas onima koji će provesti lustraciju, ukloniti sinove UDB- e, sa svih funkcija i iz svih stranaka, a na sve dužnosti postaviti sinove Oluje, koji će  dovršiti slavnu Oluju 1995, danas 2016, ali ovaj put za dom spremni protiv komunističkih sljednika i sinova UDB- e.

Foto:dalmatinskiportal